Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dagje weg


 
Dagje weg met kinderen in Zeeland
 
Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Zeeland
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen. 
 
Familiepretpark Mini Mundi
Familiepretpark Mini MundiBeleef het attractiepark, met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express. Geniet van de indoor speeltuin, in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Jong en oud spelen veilig, terwijl de ouders op korte afstand toezicht houden. 
 
Speeltuin Zeeland
Activiteiten ZeelandOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Zeeland? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke speeltuinen, attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Piratenpark Het Arsenaal
Piratenpark Het ArsenaalSta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af.
Kruip in de huid van een echte piraat. In de nieuwe Piraten Missie ervaren de kinderen wat een piraat allemaal moet trotseren! Een spannende missie moet worden volbracht. Als volleerde piraten komen de kinderen tevoorschijn uit de spectaculaire piratenwereld!
 
Creatief groepsuitje met kinderen
Creatief groepsuitjeGroepsfeest.nl organiseert diverse creatieve workshops en groepsuitjes voor jong en oud(er). In Zeeland zijn er volop mogelijkheden om samen met kinderen een uniek gezinsuitje, kinderfeestje of familiedag creatief bezig te zijn. Geniet van een middag samen schilderen, kleien, keramiek, sieraden maken, dans, mozaieken en andere activiteiten waarbij de creativiteit voorop staat. Vergelijk de verschillende workshops en kies het groepsuitje dat jouw het leukste lijkt voor een creatief dagje weg met kinderen in Zeeland. 
 
Watersnoodmuseum Zeeland
WatersnoodmuseumDe watersnoodramp is één van de grootste rampen van Nederland. Aangezien dit in 1953 gebeurde zijn de kinderen vaak niet bekend met deze ramp en de catastrofale gevolgen die dit voor Zeeland had. In dit museum kunnen de kinderen samen met hun ouders een informatief dagje uit meemaken waarbij jullie alles wordt bijgebracht over de watersnoodramp. De tentoonstelling is onderverdeeld in vier ruimtes waar je kennis neemt van alle feiten, de emoties en de wederopbouw. Als laatst kan je bekijken hoe Zeeland in de toekomst alles doet om een ramp als deze nooit meer mee te hoeven maken.
 
Terra Maris Zeeland
Terra MarisTerra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige oranjerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg. Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien. Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta, de vele inpolderingen en de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. En… laat u verrassen door het landschap van nu.
 
Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen
Zeeuws maritiem muZEEumEen onvergetelijk dagje uit met kinderen beleef je in het Zeeuws maritiem museum in Vlissingen. Jong en oud kan op diverse manieren kennis nemen van de betekenis van de zee voor de inwoners van Zeeland. Leer alles over de geschiedenis door de speurtocht te doen en allerlei spelletjes te spelen. Je kunt ook op aanvraag een rondleiding krijgen waarbij een gids je door het museum leidt en interessante informatie geeft over de collectie.
 
Dagje weg naar Utropia
Dagje weg naar UtropiaVoor kinderen is een bezoek aan de tropische vogel en plantentuin Utropia in Middelburg een hele belevenis. Maak kennis met allerlei soorten losvliegende insecten- en vruchtenetende vogels en voer de vissen. Door mee te doen aan een avontuurlijke speurtocht over de wandelpaden is het mogelijk om de vogels van heel dichtbij bewonderen! Behalve de rondvliegende vogels zijn er nog een groot aantal volières met bijzondere vogels, zoals papegaaien, kaketoes, Lori’s, parkieten en nog vele andere prachtige vogels.
 
Reptielenzoo Iguana Vlissingen
Reptielenzoo IguanaDeze reptielenzoo heeft een subtropische serre met daar omheen vier gebouwen. Hier leven ruim vijfhonderd reptielen, amfibieën en insecten die uit alle windstreken van de wereld vandaan komen. Het formaat van de reptielen varieert van van vijf centimeter van de giftige Keizerschorpioen tot meer dan 6,5 meter  van de Netpython. Verder kan je alles zien en leren over kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten, vogelspinnen, enz. Neem ook een kijkje in babykamer. Daar worden de eieren uitgebroed en kan je de jongere dieren bewonderen die daar zien zijn.  Een belevenis die je niet mag missen! Een bezoek van de tentoonstelling duurt gemiddeld 1,5 uur.
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje JansKom voor een dagje weg met kinderen naar Zeeland. Hier kan je een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!
 
Creatief kinderuitje Zeeland
Creatief kinderuitjeNaast creatieve workshops voor  kinderen vindt je hier ook kunstzinnige activiteiten die geschikt zijn voor een dagje weg met
het hele gezin. De ouders kunnen samen met de kinderen ontdekken hoe creatief ze zijn door te schilderen, knutselen en kleien of beeldhouwen. Vaak zie je dat veel workshops alleen worden aangeboden in de schoolvakanties, maar bij ons kan je het hele jaar terecht voor creatieve activiteiten. Kijk dus snel welke mogelijkheden er zijn en kom gezellig een middagje langs!
 
Creatieve workshops Zeeland
Creatieve workshopsWilt je iets anders voor een dagje weg met kinderen, dan kunt u bij 2 Be Creative 2 terecht. Wij verzorgen creatieve workshops die een geweldige invulling geven aan een gezinsuitje of familiefeestje! De kinderen kunnen zelf kiezen wat zij samen met de ouders of vriendjes gaan maken. Ze kunnen zich helemaal uitleven met het versieren en beschilderen van een masker, sieraden maken met kralen of een fantastisch schilderij maken met verf, schelpen en glitters.
 
Creatief uit met kind
Creatief uit met kindHou je van schilderen, knutselen, mozaieken, zeefdrukken, tekenen en andere creatieve activiteiten? Kies dan uit één van onze creatieve workshops voor een gezellig dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle workshops zijn geschikt voor jong en oud zodat iedereen, met veel of weinig creativiteit, een plezierige middag beleeft. Je houdt er ook nog een mooi kunstwerk aan over om thuis aan de muur of op de slaapkamer te hangen!
 
Kinderactiviteiten en gezinsuitjes
Kinderactiviteiten ZeelandBen je hard op zoek naar sportieve en leuke kinderactiviteiten? Kijk hier dan even verder en vindt diverse activiteiten voor kinderen in Zeeland. Kies uit één van de locaties waar van alles voor kinderen en ouders georganiseerd wordt voor een gezellig dagje weg met kinderen. Je kunt bij ons ook uitstekend terecht voor leuke activiteiten en spelletjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje thuis. Kijk, vergelijk en kies uit de leukste kinderactiviteiten van Zeeland.
 
Terra Maris Zeeland
Terra MarisTerra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige oranjerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg. Een afwisselende, levendige tentoonstelling neemt u mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat u de rijk gevarieerde Zeeuwse natuur zien. Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta, de vele inpolderingen en de meer dan honderd dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. En… laat u verrassen door het landschap van nu.
 
Abdijtoren de Lange Jan Middelburg
Abdijtoren de Lange JanU kunt hem niet missen, midden in het schitterende historische centrum van Middelburg. Hier verrijst de imposante Abdijtoren de Lange Jan trots boven de vele monumenten die Middelburg rijk is. De beklimming mag u eveneens niet missen. Het is even klimmen, 207 treden om precies te zijn, maar het uitzicht is deze inspanning dubbel en dwars waard. De toren van de Lange Jan is 90,5 meter lang en behoort in de top 10 van hoogste torens in Nederland. Op heldere dagen kun je vanaf de Lange Jan zelfs de omringende Zeeuwse eilanden zien.