Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dagje weg


 
Dagje weg met kinderen in Utrecht
 
Kinderfeest activiteiten en uitjes
Kinderfeest en uitjesEen gezellig dagje weg met kinderen. Wij bieden een breed aanbod van activiteiten voor een onvergetelijke belevenis om niet snel te vergeten! Workshops, spelletjes, zwembaden, speurtochten en nog veel meer. De perfecte locatie om een kinderfeestje, familie-uitje of kinderuitje in Utrecht te organiseren. Hier vindt u alles op het gebied van leuke activiteiten voor een geslaagd dagje uit of kinderverjaardag. 
 
Activiteiten Utrecht
Activiteiten UtrechtOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Utrecht? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Recreatiepark het Rosarium Doorn
Recreatiepark het RosariumRecreatiepark Het Rosarium (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn gewoond heeft. Veel van de coniferen en rododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door 's keizers handen geplant! In deze fraaie keizerlijke natuur vindt U een van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder is er een jeu de boulesbaan, trampolines, een trapskelterbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud. Kleine speeltuin (gratis), met: schommels, speeltoren met klimnet en wipwap.
 
Kasteel de Haar
Kasteel de HaarKasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Bezoek het kasteel onder begeleiding van een deskundige gids en leer alles over de wereld van weelde waarin de baronale familie leeft. Maak een stevige wandeling door het uitgestrekte Engelse landschapspark en ontdek met de audio tour de meest bijzondere plekken. Het hele jaar door worden er veel extra activiteiten georganiseerd zoals concerten, grote fairs, kinderactiviteiten en theater.
 
Attractiepark Kidzcity Utrecht
Attractiepark KidzcityBij Kidzcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je maar kan verzinnen. Dit indoor pretpark is uitermate geschikt voor een onvergetelijk dagje weg met kinderen. Klimmen, glijden, spelen of kruipen. Het is allemaal mogelijk bij Kidzcity in Utrecht. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen een oogje in het zeil houden vanuit het gezellige restaurant of op de vele comfortabele zithoekjes.
 
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark AmersfoortTijdens een dagje uit met kinderen kan je in dierenpark Amersfoort van meer dan 120 diersoorten genieten. Naast de vele echte dieren kan je in het Dinobos ruim 70 levensgrote dinosaurussen bewonderen, die af en toe wel heel erg echt lijken! Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.
 
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands DierenparkIn Ouwehands Dierenpark leven bijzondere diersoorten in ruime, natuurlijke verblijven. Ouwehands Dierenpark heeft een aantal bijzondere verblijven, waardoor u de dieren van heel dichtbij kunt ervaren. Bij ‘Neus aan Neus’, het unieke ijsberenverblijf, wordt u alleen door een glaswand gescheiden van onze ijsberen. En bij ‘Apen op Stelten’ loopt u zomaar onder slingerende orang oetans door. In al onze projecten leren kinderen spelenderwijs over Het Dierenrijk.
 
Kinderuitjes in Utrecht
Creatief kinderuitjeJe wilt een gezellig dagje weg met kinderen op een creatieve manier? Dan kunnen wij je direct verder helpen! Leuke workshops en creatieve activiteiten met uitjes in Utrecht. Deze diverse creatieve uitjes zijn op maat gemaakt voor een familiefeest, gezinsuitje of gewoon een dagje weg met kinderen. Op een amusante en leerzame manier met de hele familie of met alle vriendjes schilderen, keramiek, klei bewerken, mozaieken en nog veel meer. Kortom, een leuk dagje uit voor jong en oud vol creativiteit!
 
KunstBasis creatieve uitjes
KunstBasisWilt u uw kind een onvergetelijk dagje weg bezorgen? Kunstbasis organiseert de leukste creatieve workshops voor een bijzonder uitje met kinderen! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen kinderen! Dus als u uw kind een leuke verjaardag wilt bezorgen, gewoon een leuke dag wilt organiseren voor de kinderen, neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze.
 
Creatieve workshops
Creatieve workshopsEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of speeltuin? Bij ons kan je terecht voor een creatief uitje waarbij de kinderen kunnen genieten van allerlei kunstzinnige activiteiten.
Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige omgeving schilderen, kaarsen maken, mozaieken, kleien, zeefdrukken of je eigen sieraden maken! De meeste workshops kunnen worden gehouden op locatie, maar ook bij de creatievelingen thuis.
 
Creatief groepsuitje met kinderen
Creatief groepsuitjeGroepsfeest.nl organiseert diverse creatieve workshops en groepsuitjes voor jong en oud(er). In Utrecht zijn er volop mogelijkheden om samen met kinderen een uniek gezinsuitje, kinderfeestje of familiedag creatief bezig te zijn. Geniet van een middag samen schilderen, kleien, keramiek, sieraden maken, dans, mozaieken en andere activiteiten waarbij de creativiteit voorop staat. Vergelijk de verschillende workshops en kies het groepsuitje dat jouw het leukste lijkt voor een creatief dagje weg met kinderen in Utrecht. 
 
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark AmersfoortTijdens een dagje uit met kinderen kan je in dierenpark Amersfoort van meer dan 120 diersoorten genieten. Naast de vele echte dieren kan je in het Dinobos ruim 70 levensgrote dinosaurussen bewonderen, die af en toe wel heel erg echt lijken! Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.
 
Stichting De Paardenkamp
Stichting De PaardenkampAls jij gek bent op paarden is dit echt een goede locatie voor een gezinsuitje of kinderuitje. Niet alleen de paarden, maar ook de beheerders kunnen een bezoek aan De Paardenkamp zeer waarderen. De paarden zijn vaak altijd benieuwd naar de bezoekers. Wat krijgen ze deze keer? Worden ze alleen verwend met aandacht door een zachte aai of krijgen ze zelfs wat lekkers? Steeds meer bezoekers vinden hun weg naar De Paardenkamp en dat aantal groeit jaarlijks. Mensen uit alle hoeken van het land, kinderen en volwassenen, in groepsverband met kinderfeestjes of met de hele familie. Plezier voor mens en dier!
 
Nieuw Rotsoord
Nieuw RotsoordNieuw Rotsoord is een schitterende kinderboerderij en het groene hart van Hoograven. Leer hier alles over geiten, schapen, insecten, vogels, reptielen, vissen, konijnen en knaagdieren. Kom gezellig langs voor een picknick met de hele familie of vier je verjaardag met een onvergetelijk kinderfeestje tussen de dieren, het kan allemaal! Naast de vele dieren kan je hier ook genieten van mooie planten en bomen, waarbij de populieren en de fruitbomen het meest in het oog springen. Kortom, er is voor jong en oud genoeg te genieten en te beleven in Nieuw rotsoord!
 
Centraal Museum Utrecht
Centraal Museum UtrechtIn het Centraal Museum wordt duidelijk dat Utrecht al honderden jaren een goede voedingsbodem is voor artistieke mensen van hoog niveau. Zo kan je in oudste stedelijk museum van Nederland genieten van de grootste collectie Rietveld objecten ter wereld. De kinderen, die vaak opgegroeid zijn met de prachtige verhalen en tekeningen van Nijntje, komen ook aan hun trekken met de tentoonstelling van het werk van de wereldwijd bekende Dick Bruna. Ook de collectie oude meesters met onder andere werken van Jan van Scorel, Abraham Bloemaert en Hendrick ter Brugghen zij zeker een bezoekje aan dit museum waard!
 
Museum Speelklok
Museum SpeelklokVoor een gezellig dagje uit met kinderen kom je naar Museum Speelklok. In dit educatieve museum kunnen de kids zelf creatief bezig zijn met componeren, programmeren en spelen van zelfgemaakte speeldoosmuziek.  Er zijn leerzame muzikale computerspelletjes en tekenfilms waarin een aantal instrumenten uit het museum onder de aandacht gebracht worden. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar krijgen bij binnenkomst in het museum een gratis plingplongkaart aan de kassa. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen ook voor niets een speurtocht krijgen bij de ingang.
 
Dagje weg met kinderen in Utrecht
Dagje weg met kinderenOp zoek naar een leuk en leerzaam dagje weg met kinderen in de regio Utrecht? Het is soms niet gemakkelijk om een geslaagd uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Gelukkig hebben wij allerlei vermakelijke uitjes voor jouw al op een rijtje gezet. Gezellige workshops voor jong en oud, interessante tentoonstellingen, speciale evenementen en nog veel meer. Je hoeft alleen nog maar even te kiezen welk dagje weg het meest aan jullie eisen voldoet, en je gaat gegarandeerd een geweldige tijd beleven! 
 
Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Utrecht
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.