Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Zuid Holland
 


Familiepark Plaswijckpark
Familiepark PlaswijckparkOrganiseer een leuk dagje weg met kinderen met activiteiten voor de hele familie. Dit familiepark is gelegen in Rotterdam en biedt plezier voor jong en oud. Ga op schattenjacht waarbij je met behulp van een GPS-apparaat ga jij met je vrienden op zoek naar een bijzondere schat die verstopt ligt ergens in het park. Daarna lekker spelen, klimmen en klauteren in de speeltuin en je hebt een actief dagje uit  met speelplezier voor het hele gezin.
 
Dagje weg met kinderen in Zuid Holland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar leuke uitjes voor een dagje weg met kinderen in Zuid Holland? Kijk dan hier voor diverse gezellige workshops, speeltuinen, evenementen en activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes, kinderuitjes en verjaardagsfeestjes of gewoon een dagje uit. Bij ons staat het plezier van de kinderen natuurlijk voorop, maar de ouders worden zeker niet vergeten! Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, hier vindt je vermakelijke binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud om een dag vol activiteiten en plezier te beleven. 
 
Klim en klauterparadijs De Jungle
Klim en klauterparadijsEen dagje uit naar een speeltuin waar de kinderen veilig en onbezorgd kunnen klimmen en klauteren?  Of is er iemand jarig en wil je deze gelegenheid vieren met een actief verjaardagsfeestje?
Dan is dit dé uitkomst voor het gezelligste dagje weg of kinderfeestje, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor  de ouders of begeleiders! Ook kunt u bij ons genieten van een heerlijke cake of slagroomtaart of ijstaart met snoep, versiersels en vuurfontein!
 
Speeltuinen en uitjes in Zuid Holland
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan hier jouw favoriete speeltuin van Zuid Holland voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg