Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Zeeland
 


Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Zeeland
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Familiepretpark Mini Mundi
Familiepretpark Mini MundiBeleef het attractiepark, met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express. Geniet van de indoor speeltuin, in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Jong en oud spelen veilig, terwijl de ouders op korte afstand toezicht houden.
 
Speeltuin Zeeland
Activiteiten ZeelandOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Zeeland? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke speeltuinen, attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Piratenpark Het Arsenaal
Piratenpark Het ArsenaalSta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af.
Kruip in de huid van een echte piraat. In de nieuwe Piraten Missie ervaren de kinderen wat een piraat allemaal moet trotseren! Een spannende missie moet worden volbracht. Als volleerde piraten komen de kinderen tevoorschijn uit de spectaculaire piratenwereld!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg