Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Utrecht
 


Attractiepark Kidzcity Utrecht
Attractiepark KidzcityBij Kidzcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je maar kan verzinnen. Deze overdekte speeltuin is uitermate geschikt voor een onvergetelijk dagje weg met kinderen. Klimmen, glijden, spelen of kruipen. Het is allemaal mogelijk bij Kidzcity in Utrecht. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen een oogje in het zeil houden vanuit het gezellige restaurant of op de vele comfortabele zithoekjes.
 
Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Utrecht
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Speeltuin Utrecht
Activiteiten UtrechtOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Utrecht? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke speeltuinen, attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Speelpark het Rosarium Doorn
Recreatiepark het RosariumRecreatiepark Het Rosarium (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn gewoond heeft. Veel van de coniferen en rododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door 's keizers handen geplant! In deze fraaie keizerlijke natuur vindt U een van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder is er een jeu de boulesbaan, trampolines, een trapskelterbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud. Kleine speeltuin (gratis), met: schommels, speeltoren met klimnet en wipwap.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg