Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Overijssel
 


Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Overijssel
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Speelpark het Hoge Boekel Enschede
Speelpark het Hoge BoekelSpeeltuin het Hoge Boekel biedt een hele dag volop plezier voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Kom een dagje langs om te genieten van de ouderwetse speeltoestellen en nieuwe attracties. Met een reuzenglijbaan, een spoortrein, de spannende bootspringschans, vele trampolines en een groot ballenbad waar je heerlijk kan ravotten hoef jij je geen moment te vervelen. Kortom, een buitengewoon dagje uit met kinderen vol actie en speelplezier!
 
Speeltuinen en uitjes in Overijssel
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan hier jouw favoriete speeltuin van Overijssel voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!
 
Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte
Speelboerderij De FlierefluiterDeze speeltuin is een waar speelparadijs voor kinderen energieke kinderen tot 12 jaar. Neem je vriendjes en familie mee en kom genieten van een zestal kleine indoor speelruimtes met springkussens, trampolines, apekooi, glijbanen, kruipdoolhof en ander speelplezier. Als het mooi weer is kunnen de kinderen zich ook volop uitleven in de buitenspeeltuin. Daar kan je klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer-Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg