Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Noord Holland
 


Speeltuin voor een dagje weg met kinderen
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Speeltuin Amstelpark
Speeltuin AmstelparkSpeeltuin Amstelpark is een unieke plaats in Amsterdam voor een gezellig dagje weg met kinderen. In dit speelpark kan je genieten van allerlei speeltoestellen en attracties zodat jij je samen met je vriendjes of familie veel speelplezier beleven!  De speeltoestellen zoals glijbanen en klimtoestellen zijn kosteloos te gebruiken net zoals onze kinderboerderij. Daarnaast kan je tegen een kleine vergoeding van een euro per keer spelen met botsbootjes, minicars, minigravers, kindertrein, draaimolen, kiddy-rides en meer! 
 
Speelderij De Batavier in Alkmaar
Speelderij De BatavierSpeelpark de Batavier is een gezellig familiepark waarbij de kinderen tot 12 jaar van harte welkom zijn om fanatiek te kunnen klauteren en ravotten. Een groot voordeel is dat je hier nooit lang in de rij hoeft te wachten om te genieten van de attracties. Als je even wilt bijkomen van het spelen kan je snel even wat eten of drinken op het buitenterras of overdekt in het sfeervolle restaurant. Ben je weer helemaal op adem? Dan is het nu tijd voor een partijtje midgetgolf op de uitdagende midgetgolfbaan. Kortom, de Batavier is een uitgelezen plaats voor jong en oud om heerlijk met zijn allen van te kunnen genieten.
 
Speeltuin met pannenkoekenrestaurant
Speeltuin De Bolle BuikDe Bolle Buik is een bekend pannenkoekenrestaurant die in het bezit is van een mooie speeltuin en midgetgolfbaan. Hier kan je heerlijk een dagje komen klimmen, glijden en klauteren om daarna te smullen van smaakvolle pannenkoeken. Omdat dit restaurant al weer tientallen jaren bestaat is deze sfeervolle locatie voor een familiedag, kinderuitje of verjaardagsfeestje tegenwoordig begrip geworden in Heerhugowaard en omgeving. Als er nog speciale wensen zijn kan je altijd even contact opnemen voor de mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg