Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Noord Brabant
 


Speeltuin St. Leonardus in Helmond
Speeltuin St. LeonardusEen hele speciale buitenspeeltuin middenin het centrum van van Helmond. De speeltuin bestaat al meer dan 50 jaar dankzij een groot aantal zeer gewaardeerde mensen die zich vrijwillig voor deze zaak inspannen. Het belangrijkste voor de kinderen, maar zeker ook de beheerders van deze speeltuin, is de veiligheid. Daarom is er ook altijd toezicht ter plaatse die bij de energieke en speelse jeugd een oogje in het zeil houdt. Ook in deze speeltuin is er een afgescheiden gedeelte voor de kleinste kinderen, zodat zij wel tussen de andere kinderen maar toch beschermd kunnen spelen. Om de veiligheid zoveel mogelijk te bevorderen is er onder elk speeltoestel een kindvriendelijk zachte ondergrond geplaatst om blauwe plekken en kneuzingen te voorkomen.
 
Speeltuinen en uitjes in Noord Brabant
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin van Noord Brabant voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!
 
Billy Bird Park Hemelrijk
BillyBird Park HemelrijkHet geeft niet wat voor weer het is, bij Billy Bird Park Hemelrijk in het Noord Brabantse Volkel heb je dankzij de handige combinatie van indoor- en outdoorattracties gegarandeerd veel speelplezier.
Of het nu gaat om een dagje uit met kinderen, een familiedag, kinderfeestje, of schoolreisje, bij Hemelrijk kan iedereen zich het hele jaar door prima vermaken! Het park bestaat uit een groot strandbad met daaromheen de twee gethematiseerde binnenspeeltuinen, Zeeroversland en de Kinderkermis, een supersnelle achtbaan, een uitgestrekt survivalgebied, verkeersspeeltuin, poppentheater, Splash en nog veel meer.
 
Speelpark De Splinter Eindhoven
Speelpark De SplinterOp zoek naar een leuke speeltuin in Noord Brabant? Kom dan naar Speelpark De Splinter voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen heerlijk kunnen spelen in deze  buitenspeeltuin die is gelegen in Eindhoven. Kinderen kunnen hier het hele jaar door veilig spelen. Op het terrein van De Splinter vind je het pirateneiland, een zwembad, een afgesloten peuterhoek, diverse activiteiten en spelletjes, een kinderboerderij en een winkel met terras om tussendoor even bij te komen van alle inspanningen.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg