Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Limburg
 


Kinderspeelparadijs Avonturenland Heerlen
Kinderspeelparadijs AvonturenlandHeb jij het al gehoord? Er is een nieuw kinderspeelparadijs in Heerlen! Op de plaats waar eerder het museum "La Diligence" was, kunnen kinderen tot 12 jaar nu heerlijk komen spelen in Kinderspeelparadijs Avonturenland. Daar kan je samen met je familie of alle vriendjes en vriendinnetjes overdekt klimmen en klauteren in het nieuwe speelkasteel vol avontuur en heel wat obstakels. Geniet van de rodelbaan waar je supersnel naar beneden glijd, bouw je eigen kasteel met enorme blokken lego of maak zelf een prachtige creatie in de knutselhoek. Voor peuters die rustig willen spelen met wat minder activiteit om zich heen is er een afgesloten gedeelte, waardoor zij ook onbezorgd en veilig kunnen spelen. Als het buiten lekker warm is kan je ook nog gebruik maken van de nieuw aangelegde buitenspeeltuin!
 
Speeltuinen en uitjes in Limburg
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin van Limburg voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!
 
Speeltuin Fort Willem in Maastricht
Speeltuin Fort WillemSpeeltuin Fort Willem is de ideale locatie voor familiefeest, kinderuitje of ander dagje weg met kinderen in Limburg. Deze uitgebreide speeltuin is omringd met hekwerk zodat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Deze speeltuin beschikt ook over grote tafels waar je met de hele groep kan picknicken. Deze tafels geplaatst onder een afdak zodat je droog of in de schaduw even kan uitrusten met wat lekkers. Je hoeft niet per se eten en drinken mee te nemen want in de speeltuin is ook een cafetaria aanwezig, waar je ook gebruik van kunt maken voor een hapje en een drankje.
 
Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Limburg
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg