Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Groningen
 


Speeltuinen en uitjes in Groningen
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!
 
Indoor speeltuin Apekooi
Indoor speeltuin ApekooiDe grote apekooi speeltuin is de ideale locatie voor een dagje weg met kinderen in Groningen. Ook kan je hier terecht als je een feestje wilt vieren zoals: verjaardagsfeestjes, Sinterklaasfeesten, kerstfeesten, teamuitjes, familiefeestjes of een andere feestelijke aangelegenheid. Als je hier een kinderfeestje wilt organiseren is het handig om even te reserveren zodat alles aan jouw eisen voldoet. Je kan natuurlijk ook altijd zonder afspraak langskomen om een dagje heerlijk te spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes!
 
Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Groningen
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Speelparadijs Ballorig Hoogezand
Speelparadijs BallorigBallorig in Hoogezand is een overzichtelijke binnenspeeltuin voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Je kunt bij ons onbeperkt klimmen, springen, glijden, een duik nemen in de enorme ballenbak en diverse andere activiteiten. Voor de hele kleintjes tot en met 5 jaar is er een afgesloten ruimte om rustig en ongestoord te kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Binnen spelen is natuurlijk leuk, maar als het weer het toestaat kan je ook gebruik maken van de buitenspeeltuin. Dus of het in Hoogezand nou goed of slecht weer is, je zult je bij ons altijd vermaken!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg