Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Gelderland
 


Speeltuin De Leemkuil Nijmegen
Speeltuin De LeemkuilVoor een geweldig dagje weg met kinderen ga je naar speeltuin de Leemkuil in Nijmegen. Met bijna 100 speeltoestellen verdeeld over het grote speelbos is dit de omvangrijkste speeltuin in de wijde omtrek van Nijmegen. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier de hele dag onbezorgd spelen. Geniet van de half ondergrondse glijbaan, skeltes, trampolines, een familieschommel, een piratenschip, een oosters verdwaalkasteel en nog veel meer! Vergeet niet om een ritje te maken in een trein op echte rails! De kaartjes hiervoor zijn te verkrijgen bij de kassa. 
 
Speeltuinen en uitjes in Gelderland
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!
 
Speeltuin De Doornenburg
Speeltuin De DoornenburgSpeeltuin Doornenburg is een gewaardeerde speeltuin die al meer dan 50 jaar plezier heeft gegeven aan duizenden kinderen. Een dagje weg met kinderen naar deze speeltuin is is ook nog eens uitstekend te combineren met een bezoekje aan een prachtig middeleeuws kasteel op steenworp afstand. Een aantal jaren geleden is naar Jungle Town Wijchen de speeltuin helemaal vernieuwd en opgeknapt en voldoet aan alle eisen en de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Deze speeltuin biedt speelplezier voor kinderen van alle leeftijden speelplezier. Ook zijn er voor de mindervalide kinderen speeltoestellen aanwezig. Het terrein is goed toegankelijk met rolstoel, buggy of rollator.
 
Indoor speeltuin Jungle Town
Indoor speeltuin JungletownWil jij samen met je familie of beste vriendjes en vriendinnetjes een dagje vermaken met klimmen, glijden en spelen? Of zoek je een locatie voor een actief kinderfeestje? Kom dan naar naar Jungle Town Wijchen voor een op maat gemaakt feestarrangement! Als je geen arrangement wilt kan je altijd gewoon langskomen bij Jungle Town Wijchen. Denk eens aan verjaardagen, familie-uitjes, kinderfeestjes, kraamfeesten en Sinterklaas of een familiedag. Onze feestzaal en de speeltuin zijn voor zulke gelegenheden een prima combinatie. Je kan ook contact opnemen voor meer informatie over alle mogelijkheden.


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg