Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Friesland
 


Speeltuin voor een dagje weg met kinderen in Friesland
Speeltuin voor een dagje wegEven geen zin in een dagje naar een museum, pretpark of dierentuin? Dan kan je terecht voor een actief dagje weg met kinderen waarbij de kinderen alle energie kwijt kunnen op allerlei klimrekken, draaimolens, glijbanen en andere speeltoestellen. Kom met hele hele gezin of als familie-uitje een middag langs. In een gezellige en veilige omgeving klimmen, glijden, draaien, klauteren, midgetgolfen en daarna heerlijk smullen! De meeste speeltuinen hebben een afgesloten gedeelte waar kleine kinderen onder de 5 jaar beschermd kunnen spelen.
 
Speelboerderij De Koppenjan
SpeelboerderijKom gezellig langs voor een dagje weg met de kinderen bij speelboerderij De Koppenjan in het Schoterland. Daar vindt je naast de midgetgolfbaan vele dieren diverse speeltoestellen zoals een hele hoge superschommel, klimtorens, kabelbaan, vierpersoons wipwap, evenwichtstoestellen, glijbanen en kruiptunnels. Een geschikte locatie waar jong en oud zich een hele dag kan amuseren. Voor kinderen onder de vier jaar zijn er wipkippen, speelhuisje en een zandbak. De ouders kunnen toezicht houden vanaf het terras waar u kunt uitkijken over de spelende kinderen. 
 
Dagje weg naar Kameleon Eiland
Dagje weg naar Kameleon EilandDit themapark kan je de avonturen van de Kameleon in het echt meemaken. Samen met je vriendjes of familie kan je je helemaal uitleven met echte eilandactiviteiten doen zoals: samenwerkings-spellen, vlot varen en andere vermakelijke activiteiten. Afhankelijk van de samenstelling en de leeftijd van de kinderen kan een keuze gemaakt worden welke activiteiten er wel of niet gedaan worden. Daarna kan je natuurlijk lekker vrij rondlopen op het terrein. Kom gezellig langs om de spannende avonturen van de Kameleon zelf te beleven tijdens een onvergetelijk familie-uitje of kinderfeestje!
 
Speeltuinen en uitjes in Friesland
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg