Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Flevoland
 


Speel- en Doepark 'De Voorst'
Speetuin 'De Voorst'Dit speelpark biedt allerlei activiteiten en spelletjes voor een gezellig dagje weg met kinderen. Verder kan je bij ons een kinderfeestjes organiseren, maar ook voor een familiedag is dit speelpark zeer geschikt. Voor een gezellig familie-uitje of verjaardagsfeestje is het park geopend van april t/m eind oktober. Voor schoolreisjes en overige uitjes voor grotere groepen is het ook mogelijk om naast de standaard openingstijden een dagje weg te plannen in dit speelpark. Tevens hebben wij op maat gemaakte arrangementen voor grote en kleinere groepen waarvoor je altijd bij ons terecht kunt.
 
Speelpark Kidz Village Biddinghuizen
Speelpark Kidz VillageDit speelpark biedt allerlei activiteiten en spelletjes voor een gezellig dagje weg met kinderen. Verder kan je bij ons een kinderfeestjes organiseren, maar ook voor een familiedag is dit speelpark zeer geschikt. Voor een gezellig familie-uitje of verjaardagsfeestje is het park geopend van april tot eind oktober. Voor schoolreisjes en overige uitjes voor grotere groepen is het ook mogelijk om naast de standaard openingstijden een dagje weg te plannen in dit speelpark. Tevens hebben wij op maat gemaakte arrangementen voor grote en kleinere groepen waarvoor je altijd bij ons terecht kunt.
 
Speelparadijs Ballorig in Almere
Speelparadijs BallorigBallorig in Almere is een overzichtelijke binnenspeeltuin voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Je kunt bij ons onbeperkt klimmen, springen, glijden, een duik nemen in de enorme ballenbak en diverse andere activiteiten. Voor de hele kleintjes tot en met 5 jaar is er een afgesloten ruimte om rustig en ongestoord te kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Binnen spelen is natuurlijk leuk, maar als het weer het toestaat kan je ook gebruik maken van de buitenspeeltuin. Dus goed of slecht weer, je zult je bij ons altijd vermaken! 
 
Speeltuinen en uitjes in Flevoland
Speeltuinen en uitjesHou je van klimmen, glijden, zweven, draaien, klauteren en andere sportieve activiteiten? Kies dan jouw favoriete speeltuin voor een kinderfeestje, gezinsuitje of andere reden voor gezellig en actief dagje weg met kinderen. Een gezellig uitje voor het hele gezin want alle activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat iedereen, met veel of weinig sportiviteit een vermakelijke dag meemaakt. Je houdt er altijd een leuke herinnering aan over om thuis aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg