Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Speeltuinen voor dagje weg


 
Speeltuinen voor een dagje weg in Drenthe
 


Speeltuin Rijk der Kabouters
Rijk der KaboutersHet Rijk der Kabouters is een prima locatie voor een dagje weg met kinderen tot de leeftijd van 9 jaar oud. Breng een bezoekje aan de levensechte kabouters in het kabouterbos van ons rustige familiepark met een speeltuin met veilige speeltoestellen. Maak een wonderlijke wandeling over de bochtige bospaadjes met activiteiten in het leefgebied van deze kabouters. Na de mooie boswandeling door het Drentse kabouterbos kunnen de kinderen onder toezicht lekker draaien, klimmen en klauteren in de speeltuin. Binnen of op het buitenterras kan er tussendoor of na afloop wat lekkers gegeten of gedronken worden.
 
Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden
Cowboy en Indianen SpeelreservaatDeze speeltuin met cowboy en indianen thema is uitermate geschikt voor een actief dagje weg met kinderen. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar zich helemaal uitleven op allerlei speeltoestellen die binnen en buiten zijn opgesteld. Voor de kinderen die de speeltuin iets ontgroeid zijn of voor de begeleiders is er ook genoeg te beleven. Voor hen zijn er verschillende activiteiten waaronder overdekt midgetgolfen, poolbiljart, bowlen, tafeltennis, luchthockey en nog veel meer! Dus als je een dagje wilt klimmen, glijden, spelen, klauteren, fietsen, voetballen, bowlen of golfen, is dit speelpark zeker een bezoekje waard. Er is ook gedacht aan de kleintjes tot 5 jaar oud want daar is een aparte speelruimte voor gecreƫerd.
 
Speelparadijs Ballorig in Assen
Speelparadijs BallorigBallorig in Assen is een overzichtelijke binnenspeeltuin voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Je kunt bij ons onbeperkt klimmen, springen, glijden, een duik nemen in de enorme ballenbak en diverse andere activiteiten. Voor de hele kleintjes tot en met 5 jaar is er een afgesloten ruimte om rustig en ongestoord te kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Binnen spelen is natuurlijk leuk, maar als het weer het toestaat kan je ook gebruik maken van de buitenspeeltuin. Dus goed of slecht weer, je zult je bij ons altijd vermaken!
 
Dagje weg met kinderen in Drenthe
Dagje weg met kinderenVermaak voor voor het hele gezin is vooral gericht op veel plezier voor de kinderen. Het Veenpark biedt een geweldig nieuw aangelegde speeltuin met de naam Speulland. Deze speeltuin is volledig ingericht in de sfeer van het Veenpark en het omliggende Veenland. De geschiedenis van turf en veen komt er op een speelse manier tot leven. Het is amusant en spannend voor kinderen van alle leeftijden. Voor de jongere kinderen is er op het terras een eigen afgesloten speelruimte. Kortom, een leuk en actief dagje weg met kinderen met plezier voor jong en oud!


Kijk hier voor meer speeltuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg