Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dagje weg naar museum


 
Museum voor een dagje weg in Zuid Holland
 


Verzetsmuseum Zuid Holland
VerzetsmuseumIn dit museum wordt nadrukkelijk de aandacht gelegd op het belang van mensenrechten. Door middel van exposities en workshops maakt Verzetsmuseum Zuid Holland op eigen wijze koppelingen tussen de eigentijdse leefwereld van kinderen en de begrippen verdraagzaamheid, respect en veiligheid. Op deze manier wordt een een brug geslagen tussen vroeger en nu, tussen theorie en praktijk en tussen kennis en vaardigheden. Kortom, een unieke locatie voor een educatieve dag voor het hele gezin!
 
Dagje weg met kinderen in Zuid Holland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar een leuk en leerzaam dagje weg met kinderen in de regio Zuid Holland? Het is soms niet gemakkelijk om een geslaagd uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Gelukkig hebben wij allerlei vermakelijke uitjes voor jouw al op een rijtje gezet. Gezellige workshops voor jong en oud, interessante tentoonstellingen, speciale evenementen en nog veel meer. Je hoeft alleen nog maar even te kiezen welk dagje weg het meest aan jullie eisen voldoet, en je gaat gegarandeerd een geweldige tijd beleven!
 
Rijksmuseum van Oudheden
Rijksmuseum van OudhedenKom erachter hoe leuk een museum kan zijn! Tijdens een bezoekje aan het Rijksmuseum van Oudheden kan je met een levende mummie over de Egyptische afdeling gaan om alles te ontdekken over de geschiedenis van dit ooit zo welvarende land. Ga daarna met een echte speurhond zoeken naar archeologische voorwerpen uit ons eigen land. Op een speelse manier bereiken de kinderen zo de mooiste, lolligste en meest mysterieuze hoekjes van het museum zodat ze niks zullen missen.
 
Dagje uit naar Kunsthal Rotterdam
Kunsthal RotterdamEen dagje weg met kinderen naar Kunsthal Rotterdam is een
ware ontdekkingstocht langs oude meesters, oude volken, indrukwekkende afbeeldingen en hedendaagse kunst. Er zijn altijd een aantal tentoonstellingen gelijkertijd te bewonderen. Daardoor biedt de Kunsthal ieder moment van het jaar veel variatie. Van elitair tot populair, van indianen tot dinosauriƫrs en van Nederland tot Aziƫ. Kortom, voor jong en oud is er genoeg te bekijken want er is gegarandeerd voor elk wat wils.


Kijk hier voor meer musea in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg