Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dagje weg naar museum


 
Museum voor een dagje weg in Noord Holland
 


Van Gogh Museum Amsterdam
Van Gogh MuseumWil jij alles weten over Vincent van Gogh en hoe deze Nederlandse schilder geleefd heeft? Kom dan naar het museum voor de Vincent van Gogh speurtocht!  In het Van Gogh Museum volg je een ontdekkingstocht tussen de wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh. Volg de instructies, maak verschillende opdrachten en geef antwoord op de interessante vragen. Weten jullie alle vragen te beantwoorden? De speurtocht door het museum is speciaal gericht op leergierige kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud en gratis af te halen bij de ingang. Als je alles hebt ingevuld kan je de antwoorden inleveren in ruil voor een mooie beloning!
 
Frans Hals Museum Haarlem
Frans Hals MuseumOp zoek naar een origineel kinderuitje of kinderfeestje om een verjaardag te vieren? Op woensdag, zaterdag en zondag kan je in het Frans Hals Museum een onvergetelijk en leerzaam kinderpartijtje organiseren. Een kunstenaar geeft je een rondleiding door het prachtige museum zodat je eerst allerlei kunstwerken van het het museum kan bezichtigen. Na de rondleiding ga je in een echt atelier zelf creatief bezig met al jouw vriendjes en vriendinnetjes om een mooi kunstwerk te maken. Je kunt hier verder ook nog elke dag terecht voor een gezellig dagje weg met kinderen. Zo worden er in de schoolvakanties vaak extra activiteiten georganiseerd voor kinderen.
 
Dagje weg naar de Zaanse Schans
Zaanse SchansOp de Zaanse Schans is ook voor kinderen van alles te ervaren en beleven. Zo kan je er smullen van heerlijke pannenkoeken, alles zien en leren over oud Hollandse ambachten. Hoe maakten ze vroeger klompen, of ben je al eens in een ambachtelijke kaasmakerij geweest? Geniet tijdens dit dagje weg met kinderen van een vaartocht over de Zaan. Onderweg kan je de werkende molens van van de binnenkant bezichtigen of leer alles over Zaanse klokken. Daarna kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens leuke spelletjes op het Schipperplein. Aan het einde van de dag kan je een mooi souvenir als aandenken aan een vermakelijk dagje weg met kinderen! 
 
Dagje weg met kinderen in Noord Holland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar een leuk en leerzaam dagje weg met kinderen in de regio Noord Holland? Het is soms niet gemakkelijk om een geslaagd uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Gelukkig hebben wij allerlei vermakelijke uitjes voor jouw al op een rijtje gezet. Gezellige workshops voor jong en oud, interessante tentoonstellingen, speciale evenementen en nog veel meer. Je hoeft alleen nog maar even te kiezen welk dagje weg het meest aan jullie eisen voldoet, en je gaat gegarandeerd een geweldige tijd beleven! 


Kijk hier voor meer musea in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg