Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dagje weg naar museum


 
Museum voor een dagje weg in Friesland
 


Dagje weg naar het Fries Museum
Fries MuseumEen leerzame dag naar het museum met de kinderen? Dat kan met een bezoek aan het Fries Museum want dat is is een belevenis op zich. Het museum koppelt een unieke collectie met verrassende tentoonstellingen. Door het samenspel van kunst, cultuur en historie onder hetzelfde dak, weet het museum iedereen van jong tot oud te fascineren. Helemaal bijzonder wordt een familie-uitje in het Fries Museum als je gebruik maakt een rondleiding of arrangement. Dan weet je zeker dat je niets mist!
 
Dagje weg met kinderen in Friesland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar een leuk en leerzaam dagje weg met kinderen in de regio Friesland? Het is soms niet gemakkelijk om een geslaagd uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Gelukkig hebben wij allerlei vermakelijke uitjes voor jouw al op een rijtje gezet. Gezellige workshops voor jong en oud, interessante tentoonstellingen, speciale evenementen en nog veel meer. Je hoeft alleen nog maar even te kiezen welk dagje weg het meest aan jullie eisen voldoet, en je gaat gegarandeerd een geweldige tijd beleven! 
 
Museum Belvédère Heerenveen
Museum BelvédèreHet is een uitstekend idee om een dagje weg met kinderen te organiseren naar Museum Belvédère in Heerenveen. Onze deskundige medewerkers geven jullie een leerzame rondleiding en nemen jullie mee naar een avontuur door de vaste expositieruimte in het museum. Daarnaast bieden wij regelmatig bij tentoonstellingen een toepasselijk educatief programma aan dat speciaal voor kinderen gemaakt is. Museum Belvédère biedt voor bijvoorbeeld een familiefeestje of gezinsuitje aangepaste arrangementen aan waarbij je een museumbezoek kunt koppelen aan andere culturele of recreatieve activiteiten.
 
Cultureel Historisch Museum
Cultureel Historisch MuseumIn de speel- en kinderboerderij in Allingawier is het mogelijk om een familie-uitje of kinderfeestje te organiseren. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een educatieve dag vol plezier. Naast de museumroute kunnen de kinderen zich samen met de ouders of grootouders vermaken met knutselen, mini boerengolf, de dieren bezoeken, hutten bouwen en vlotten maken en zich natuurlijk helemaal uitleven in onze speeltuin of speelboerderij. De boerderij biedt een unieke sfeer voor het vieren van een familiefeest, kinderfeestje, jubileum- of personeelsfeest.


Kijk hier voor meer musea in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg