Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Zuid Holland
 


Diergaarde Blijdorp Rotterdam
Diergaarde BlijdorpEen gezellig dagje weg met kinderen? Organiseer dan een onvergetelijk kinderuitje dat iedereen zich nog lang zal heugen!
Neem je familie of alle vriendjes mee op avontuur door Diergaarde Blijdorp. Ideaal voor een gezin, al dan niet met kinderen vanaf 5 jaar. Of een verrassend onderdeel van een familiefeest. De gidsen begeleiden jullie langs interessante plekjes en laten jullie zien wat er allemaal komt kijken bij de dierverzorging. Jullie nemen onder andere een kijkje in een stal of genieten van onder het water van het Oceanium van de diverse zeedieren zoals haaien, papegaaiduikers en zeeleeuwen.
 
Het Schildpaddencentrum Alphen a/d Rijn
Het SchildpaddencentrumIn het Schildpaddencentrum kan je genieten van landschildpadden en moerasschildpadden. Zo zijn er Griekse schildpadden en grote Afrikaanse landschildpadden te zien! Voor de bezoekers is het vinden wij het van belang te weten dat de schildpadden binnen onder de meest natuurlijke omstandigheden en op de juiste temperaturen zijn gehuisvest. Goed of slecht weer heeft dan ook geen invloed op jullie bezoek. Het Schildpaddencentrum is daarom onder alle weersomstandigheden open!
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Vogelpark Avifauna
Vogelpark AvifaunaVoer zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing en kijk bij het voeren van de grappige pinguïns. Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras en ga op ontdekkingsreis door de Filippijnse jungle. Ook de unieke vogeldemonstratie mag je niet missen. Roofvogels duiken op hun prooi, felgekleurde ara’s scheren over de vijver en ondertussen vertellen de verzorgers de leukste weetjes. Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin met talloze speeltoestellen en attracties.


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg