Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Utrecht
 


Dierenpark Amersfoort
Dierenpark AmersfoortTijdens een dagje uit met kinderen kan je in dierenpark Amersfoort van meer dan 120 diersoorten genieten. Naast de vele echte dieren kan je in het Dinobos ruim 70 levensgrote dinosaurussen bewonderen, die af en toe wel heel erg echt lijken! Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.
 
Stichting De Paardenkamp
Stichting De PaardenkampAls jij gek bent op paarden is dit echt een goede locatie voor een gezinsuitje of kinderuitje. Niet alleen de paarden, maar ook de beheerders kunnen een bezoek aan De Paardenkamp zeer waarderen. De paarden zijn vaak altijd benieuwd naar de bezoekers. Wat krijgen ze deze keer? Worden ze alleen verwend met aandacht door een zachte aai of krijgen ze zelfs wat lekkers? Steeds meer bezoekers vinden hun weg naar De Paardenkamp en dat aantal groeit jaarlijks. Mensen uit alle hoeken van het land, kinderen en volwassenen, in groepsverband met kinderfeestjes of met de hele familie. Plezier voor mens en dier!
 
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands DierenparkIn Ouwehands Dierenpark leven bijzondere diersoorten in ruime, natuurlijke verblijven. Ouwehands Dierenpark heeft een aantal bijzondere verblijven, waardoor u de dieren van heel dichtbij kunt ervaren. Bij ‘Neus aan Neus’, het unieke ijsberenverblijf, wordt u alleen door een glaswand gescheiden van onze ijsberen. En bij ‘Apen op Stelten’ loopt u zomaar onder slingerende orang oetans door. In al onze projecten leren kinderen spelenderwijs over Het Dierenrijk.
 
Nieuw Rotsoord
Nieuw RotsoordNieuw Rotsoord is een schitterende kinderboerderij en het groene hart van Hoograven. Leer hier alles over geiten, schapen, insecten, vogels, reptielen, vissen, konijnen en knaagdieren. Kom gezellig langs voor een picknick met de hele familie of vier je verjaardag met een onvergetelijk kinderfeestje tussen de dieren, het kan allemaal! Naast de vele dieren kan je hier ook genieten van mooie planten en bomen, waarbij de populieren en de fruitbomen het meest in het oog springen. Kortom, er is voor jong en oud genoeg te genieten en te beleven in Nieuw rotsoord!


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg