Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Overijssel
 


Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Dierenpark Taman Indonesia
Dierenpark Taman IndonesiaWel eens een gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in tropisch dierenpark Taman Indonesia. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater.
 
Expeditie Ecodrome Zwolle
Expeditie EcodromeExpeditie Ecodrome Zwolle is een echt avontuur waarbij je onderweg niet alleen opgezette dieren tegenkomt maar ook veel dieren die nog springlevend zijn! Geniet van de aapjes, roofvogels en piranha's.Bewonder tijdens je ontdekkingsreis rustig de opgezette dieren zoals de ijsbeer, haai en neushoorn. Daarna hard lachen om de de lollige otters! Andere prachtige dieren die je bij Expeditie Ecodrome Zwolle kunt zien zijn ringstaartmaki's, witoorpenseelapen, vogelspinnen, breedsnuitkaaimannen, papegaaien, schildpadden en nog veel meer!
 
Vogelpark De Lorkeershoeve
Vogelpark De LorkeershoeveKom naar Vogelpark De Lorkeershoeve voor een geslaagd dagje weg met kinderen of een groot familiefeest. Doe mee met de speurtocht of maak de mooie wandeling door dit dierpark vol prachtige vogels. Tussendoor kunnen de kinderen zich even helemaal uitleven in de speeltuin, spelen in in de dierenweide, of met het hele gezelschap rustig een partijtje midgetgolfen. Bij slecht is het ook mogelijk om je binnen te vermaken met diverse spelletjes.


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg