Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Noord Brabant
 


BestZoo dierenpark Brabant
BestZoo dierenparkGelegen in het mooie Brabantse landschap vind je het BestZOO dierenpark. Een geweldig en gezellig dierenpark voor een dagje weg met kinderen waar jong en oud zich zeker zullen amuseren. Hier kom je oog in oog te staan met prachtige dieren van alle continenten. In deze dierentuin kun je onder andere kennis maken met jaguars, kamelen, de lynx, ezels, alpaca’s en verschillende apen en vele soorten vogels.Voor de kinderen is dit park een echt avontuur! Knuffel de dieren in de kinderboerderij en kom lekker ravotten in de speeltuin vol uitdagingen! Balanceer als een aap, vlieg als een uil en sta op één been als een flamingo; je kunt in deze speeltuin beleven hoe de verschillende diersoorten zich voortbewegen.
 
Dierenpark De Oliemeulen Tilburg
Dierenpark De OliemeulenNet binnen de grenzen van Tilburg kan je genieten in een bijzonder sfeervol dierenpark. In en rondom de eeuwenoude boerderij maak je kennis met de meer dan 100 verschillende diersoorten die bij ons verzorgd worden. De Brabantse gastvrijheid staat bij dit dierenpark hoog in het vaandel. Dierenpark De Oliemeulen staat ook vooral bekend om de speciale diersoorten die het park rijk is. Daarom is dit park uitermate geschikt voor jong en oud voor een gezellig gezinsuitje, familiefeestje of ander dagje weg met kinderen in Brabant.
 
Zoo Parc Overloon
Zoo Parc OverloonIn Zoo Parc Overloon ‘Ontmoet & Groet’ je de dieren wel van heel dichtbij! De natuurlijke inrichting van het park met de vele, onverwachte uitkijkpunten waardoor je plotseling oog in oog staat met bijzondere diersoorten, zorgen voor een wel heel bijzondere dierentuinervaring. In de unieke doorloopgebieden ben je zelfs te gast ín het leefgebied van de dieren! Ga op doorreis waar dieren als Indische antilopen, kroeskoppelikanen, witnek kraanvogels en Vietnamese herten vrij tussen de bezoekers lopen.
 
Roofvogelpark Falconcrest Eindhoven
Roofvogelpark FalconcrestEen waar valkerijfeest voor een dagje weg met kinderen. Met speciale aandacht voor kinderen zal de spectaculaire roofvogelshow met arenden, uilen, valken en haviken zeker een indrukwekkende belevenis zijn voor iedereen. Falconcrest is een gezellig roofvogelpark vooral geschikt voor kinderen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de kinderen. De valkeniers zijn deskundig in het werken met kinderen en roofvogels. Heeft uw speciale wensen of vragen, laat het ons weten. Wij zijn in staat om aan vrijwel al uw wensen tegemoet te komen om zo te zorgen voor een onvergetelijk kinderuitje.


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg