Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Limburg
 


Gaiapark Kerkrade Zoo
Gaiapark Kerkrade ZooIn GaiaPark kan je genieten van leuke en spannende avonturen! Natuurlijk kun je hier vele dieren van over de hele wereld ontmoeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de beresterke gorilla’s, de grappige stokstaartjes en een bos waar doodshoofdapen boven je hoofd in de bomen slingeren? Maar je kunt er ook heerlijk spelen: in de nagemaakte jungle of  in het hooispringhuis en natuurlijk in de reusachtige DinoDome! Avontuur, actie en plezier zorgen voor een perfecte combinatie om het leukste uitje met kinderen aller tijden te beleven. Vier daarom je volgende verjaardag of dagje weg tussen en met de dieren in GaiaPark!
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Kasteelpark Born in Limburg
Kasteelpark BornGa eens een dagje weg met kinderen naar het Kasteelpark Born. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen de vele papegaaiachtige om je heen. In het park wandel je onder meer langs herten, roofdieren, stekelvarkens en apen. Bij een aantal verblijven wordt de voedertijd aangegeven. Als de verzorger de dieren voert geeft hij informatie over het dier. Verder kun je op de grote kinderboerderij geiten en schapen aaien.
 
Dierenpark Mondo Verde in Landgraaf
Dierenpark Mondo VerdeEen dierenpark is zeer educatief dagje weg voor jonge kinderen en hun ouders of grootouders. Ze leren voorzichtig omgaan met dieren en komen meer te weten over de verschillende dieren zoals de eetgewoontes en leefomstandigheden. Een dierenpark als Mondo Verde is leerzaam en plezierig voor alle kinderen. Ook kan je bij ons jouw gezinsuitje, verjaardag of ander kinderfeestje vieren. Kijk daarom eens verder op onze website voor meer informatie en tips. Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons Limburgse Dierenpark!


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg