Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Gelderland
 


Dolfinarium Harderwijk
Dolfinarium HarderwijkIedereen heeft wel een de behoefte gehad om dolfijnen aan te raken door de aantrekkingskracht die deze prachtige zoogdieren op mensen hebben. Zou het niet fantastisch zijn om met een dolfijn te communiceren zodat deze slimme dieren commando's opvolgen door jouw handgebaren? Kom dan eens een dagje met je vriendjes naar het dolfinarium en laat deze wens werkelijkheid worden! Bij ons kan je genieten van bijzondere ervaringen zoals meekijken met een training, voeren en aanraken. Je kunt het zelf allemaal beleven in Harderwijk.
 
Apenheul Apeldoorn
ApenheulEen dagje weg met kinderen in de dierentuin? Kom dan naar Apenheul. Daar beleef je dag vol plezier, speciale ontmoetingen en avontuurlijke activiteiten. Middenin de apen van Apenheul, die los rond lopen, ontdekken de kinderen dat ze toch wel een beetje op de apen lijken. Ze kunnen van heel dichtbij kennis maken met alle dieren. Naast leuke ervaringen met de apen kunnen de kinderen ook als echte aapjes slingeren, glijden en klimmen in één van de veilige speeltuinen.
 
Burgers Zoo Arnhem
Burgers ZooTijdens een dagje uit in Burgers Dierenpark geniet je van opmerkelijke ontmoetingen met onze dieren. Kom op bezoek bij de grote gorillafamilie op hun bosrijke eiland of bekijk de panters in hun jungle. De wereldwijd bekende chimpanseekolonie met meer dan 20 dieren kan je vanaf de verschillende observatieposten bekijken. Ook de andere exotische dieren zoals olifanten, dwergnijlpaarden, bongo's en bosrendieren staan garant voor een leerzaam en gezellig dagje weg met kinderen.
 
Dierenpark Wissel Epe
Dierenpark WisselDoe mee met de ontdekkingsreis door Dierenpark Wissel en maak kennis met allerlei eigenaardige dieren. Kom oog in oog te staan met ringstaartmaki’s, maraboes, kleine panda's of de witsnuitneusberen. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in het park! Kom spelen in de speeltuin, knuffel de verschillende dieren van de kinderboerderij of maak de een avontuurlijke tocht langs alle inwoners van het park. Ontmoet tijdens dit uitje diverse bijzondere dieren waar allerlei interessante informatie over wordt verteld. Naast een dag vol plezier is dit dus ook nog een leerzaam dagje weg voor kinderen!


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg