Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Friesland
 


Aqua Zoo Friesland
Aqua Zoo FrieslandGeniet van de natuur in de waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland. Hier kan je de verschillende gebieden en eilanden ontdekken waar je heel dichtbij de dieren kan komen. Op deze manier geniet je van verrassende ontmoetingen met bijzondere
dieren die in en om het water leven! Als het weer wat minder mooi is kan je tijdens jouw bezoek aan Aqua Zoo Friesland uitstekend terecht in het geheel overdekte Naturama. Een groot deel van de diercollectie van Aqua Zoo Friesland is te ontdekken in het overdekte Naturama.
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
De Naturij in Drachten
De Naturij in DrachtenKinderboerderij de Naturij is een prachtig ruim aangelegde kinderboerderij voor een dagje weg met kinderen in Drachten. Bij ons vind je niet alleen heel veel dieren, maar ook een grote speeltuin met veel en veilige speeltoestellen, een vlinderhuis met expositie, een midgetgolfbaan, een natuurgebied met recreatiepaden, een restaurant met groot terras, een prachtige overdekte speelhal en een nieuwe verkeerstuin. En natuurlijk nog veel meer! Ook hebben wij een schitterende nieuwe parkeerplaats, met ruimte voor meer dan 100 auto's.
 
Kinderboerderij Leeuwarden
Kinderboerderij LeeuwardenKinderboerderij Leeuwarden is een unieke plaats vol verschillende dieren vlakbij het stadscentrum. Hier kan je naast alle boerderij dieren ook genieten van een aantal exotische dieren. Deze kinderboerderij heeft ook een grote speeltuin die vooral voor kleine kinderen zeer veilig en overzichtelijk is, zodat de ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Als je iets te vieren hebt is het ook mogelijk om met alle vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk kinderfeestje te beleven tussen alle dieren.


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg