Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Flevoland
 


Vlindertuin de Orchideeënhoeve
Vlindertuin de OrchideeënhoeveDeze prachtige vlindertuin is uniek voor Flevoland. Kinderen beleven hier een avontuurlijke ontdekkingsreis door de jungle. Dit park is uitermate geschikt voor een gezellig dagje weg met kinderen voor een onvergetelijk kinderuitje, familie-uitje, schoolreisje of verjaardagsfeestje. Als je je begeeft op het spannende wildpad kom je onderweg vanzelf uit bij de leerzame en boeiende activiteiten. Als je daarna even wilt bijkomen van alle spanning kan je lekker uitrusten in een relaxte hangmat. Daarna kan weer uitgerust de vissen voeren of meedoen aan een leuke speurtocht. Tijdens deze speurtocht weet je zeker dat je de leguanen, schildpadden, kwartels en allerlei andere tropische dieren tegen komt.
 
Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Stichting AAP Almere
Stichting AAPAAP is een opvangcentrum voor apen en uitheemse zoogdieren.
De dieren die bij ons zitten hebben vaak jarenlang onder erbarmelijke, onnatuurlijke en ongezonde omstandigheden geleefd. Bij AAP krijgen de dieren de zorg en ruimte die ze verdienen en het gezelschap van soortgenoten. En zo kunnen zij bij ons weer worden zoals de natuur het bedoeld heeft. Ons opvangcentrum is voor publiek niet zomaar te bezoeken. Een uitzondering hierop zijn de Apeneilanden: daar is iedereen van harte welkom!


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg