Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Dierentuinen


 
Dierentuin voor een dagje weg in Drenthe
 


Dierentuin voor kinderuitjes
DierentuinBijna elk kind is gek op dieren. Wat is er dan leuker dan een gezellig dagje weg met kinderen naar de dierentuin? Maak van je kinderfeestje, familie uitje, gezinsuitje, verjaardag of kinderuitje een plezierige beestenboel! Een leuk uitje waarbij je kennis kunt maken met allerlei dieren uit Nederland maar natuurlijk ook de rest van de wereld. Gelukkig zijn er naast de vele buitenverblijven van de dieren ook genoeg binnenactiviteiten te beleven voor de dagen dat het weer wat minder zonnig en warm is.
 
Dierenpark Emmen
Dierenpark EmmenWil jij binnenkort een leuk dagje weg met kinderen, of wil je een onvergetelijk gezinsuitje meemaken? Neem dan je familie of vrienden en vriendinnen mee naar Dierenpark Emmen voor geslaagd uitje tussen de dieren. Een dierenverzorger neemt jullie dan mee naar zijn dieren. Daar hoor je de leuke, grappige en spannende dingen die hij dagelijks met ze meemaakt. Ook worden jullie op je wenken bediend in het restaurant. Een heerlijk maaltijd of kindermenu staat hier voor jullie klaar.
 
De Beekdalhoeve in Marsdijk
De BeekdalhoeveEen dagje weg met kinderen tussen de dieren? Kom dan naar de Beekdalhoeve. Op deze kinderboerderij in Marsdijk is van alles te doen, te beleven en te zien. Zo hebben wij een aantal Oud Hollandse kippenrassen, verschillende soorten geiten, schapen en konijnen. Maar ook cavia's, eenden, ganzen en een kalf zijn bij ons op De Beekdalhoeve te zien. Kom dus gerust eens langs om de dieren te zien, te aaien en te knuffelen. Je kan ook de beheerder vragen of jij, of je kind, kan helpen met voeren. Ook zullen we proberen om een pakket met granen e.d. samen te stellen dat aan de dieren gevoerd kan worden. Deze pakketjes kunnen ter zijner tijd tegen een kleine vergoeding bij de boerderij worden afgehaald.


Kijk hier voor meer dierentuinen in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg