Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuk dagje weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Creatief dagje weg


 
Creatief dagje uit Friesland
 


Creatief kinderuitje Friesland
Creatief kinderuitjeCreatief kinderuitje voor een leuk dagje uit met kinderen. De startplaats voor kinderuitje of familiedag vol creativiteit in Frieland. Ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke creatieve uitjes, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen. Naast leuke kinderuitjes kan je hier ook kan je hier ook terecht voor handige tips voor het organiseren van een creatieve activiteiten thuis. Leer hoe je zelf de uitnodigingen kan maken om op school en aan alle vriendjes en vriendinnetjes uit te delen als aankondiging van jouw verjaardagsfeestje.
 
Atelier Hegedykje
Atelier HegedykjeSpeciaal voor gezinsuitjes kunnen we aantrekkelijke arrangementen aanbieden. De mogelijkheden variëren per seizoen.
Kom samen met de kinderen voor een dagje weg in ons atelier. Of als je binnenkort gaat trouwen, dan is een creatieve workshop bij ons atelier een leuk actief begin voor een vrijgezellenfeest. Maak bijvoorbeeld samen een uniek cadeau voor de bruid, zoals een dienblad met mozaïek of een mooie vaas.
 
Kinderuitjes Friesland
Kinderuitjes FrieslandJe woont in Friesland en wilt een leuk kinderuitje organiseren dat niet te veel voorbereiding kost, maar waarbij de kinderen wel een hele dag plezier kunnen beleven? Dan kan je wel wat hulp gebruiken. Wij hebben alles voor een actief, creatief, leerzaam of spannend kinderuitje in Friesland voor jouw alvast op een rijtje gezet. Kies samen met de kinderen een geschikt kinderuitje en verheug je op een geweldig dagje uit!
 
Workshop mozaiek met kinderen
Workshop mozaiekMozaïeken is een heerlijke ontspannende bezigheid, het is als het ware schilderen met oud porselein, gekleurde tegels en mooie stenen.
Ook voor gezinsuitjes en familie-uitjes leent mozaïeken zich zeer goed. Je kunt individueel werken waarbij iedereen een ontwerp maakt en aan de slag gaat met het kleurrijk mozaïek op een stoere plank. Als je liever samenwerkt kun je ook als groep gezamenlijk mozaïeken aan een groot object. Scherven brengen geluk!


Kijk hier voor meer creatieve uitjes in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg