Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuk dagje weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Creatief dagje weg


 
Creatief dagje uit Drenthe
 


Creatief uitje met kinderen
Creatief uitjeCreatief kinderuitje voor een leuk dagje uit met kinderen. De startplaats voor kinderuitje of familiedag vol creativiteit in Drenthe. Ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke creatieve uitjes, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen. Naast leuke kinderuitjes kan je hier ook kan je hier ook terecht voor handige tips voor het organiseren van een creatieve activiteiten thuis. Leer hoe je zelf de uitnodigingen kan maken om op school en aan alle vriendjes en vriendinnetjes uit te delen als aankondiging van jouw verjaardagsfeestje.
 
Creatief kinderuitje Drenthe
Creatief kinderuitjeNaast creatieve workshops voor  kinderen vindt je hier ook kunstzinnige activiteiten die geschikt zijn voor een dagje weg met het hele gezin. De ouders kunnen samen met de kinderen ontdekken hoe creatief ze zijn door te schilderen, knutselen en kleien of beeldhouwen. Vaak zie je dat veel workshops alleen worden aangeboden in de schoolvakanties, maar bij ons kan je het hele jaar terecht voor creatieve activiteiten. Kijk dus snel welke mogelijkheden er zijn en kom gezellig een middagje langs!
 
Creatief familieuitje
Creatief familieuitjeBij dit familie-uitje bieden wij een bosrijke locatie met een perfecte sfeer aan. Een gezellig dagje weg met kinderen kan plaatsvinden op Kamp de Marke - Gelegen in de natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld nabij Dwingeloo en De Jachthut - Gelegen in een bosje op het platteland van Drenthe. Tijdens de familiedag wordt je eerst welkom geheten met een kop koffie en/of thee en een plak cake. Daarna is het tijd om leuke creatieve activiteiten te gaan doen!
 
Creatieve workshops Assen
Creatieve workshopsWilt u eens een creatieve invulling geven aan uw dagje weg met de kinderen of zin in een leuk ontspannen uitje met het hele gezin? Met elkaar knutselen, bloemschikken of op een andere manier creatief bezig zijn is een ideale manier om een middag of ochtend leerzaam en kunstzinnig door te brengen. Zin in een uitje vol creativiteit? Dat kan onder deskundige begeleiding bij crea4all. Er is plaats voor zes personen.


Kijk hier voor meer creatieve uitjes in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg