Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Zuid Holland
 


Familiepark Drievliet in Den Haag
Attractiepark DrievlietAttractiepark Drievliet is een pretpark voor een gezellig dagje weg met de hele familie. Door de vele familie attracties is het mogelijk om met het hele gezin dezelfde belevenis te ervaren zoals bijvoorbeeld de Twistrix. In deze familie-achtbaan nemen draaiende uilen je mee op avontuur door het bos. Door de onverwachte draaibeweging van de gondels ervaar je een doldwaze rit.
 
Attractiepark Duinrell Wassenaar
Attractiepark DuinrellOp attractiepark Duinrell is veel plezier te beleven voor alle leeftijden, en is ideaal voor een leuk dagje weg met kinderen. Op dit pretpark hoef je je geen moment te vervelen! Vier je verjaardagsfeestje met een ritje in één van de vele snelle en spannende attracties of speel met je vriendjes in de indoor speeltuin.

Attractiepark Duinrell is bij veel kinderen ook bekend van het tropische Tikibad. Met meer dan 10 fantastische glijbanen is dit het grootste zwemparadijs van Nederland en België.
 
Madurodam
MadurodamMadurodam is de kleinste stad van Nederland: een miniatuurstad. De gebouwen, maar ook de auto's en de vliegtuigen zijn 25 keer kleiner dan in het echt. Je voelt je echt een reus als je door de miniatuurstad loopt. In de overdekte expositiehal kun je genieten van de spectaculaire licht- en lasershow "Nederland en de strijd tegen het water".
 
Familiepark Plaswijckpark
Familiepark PlaswijckparkOrganiseer een leuk dagje weg met kinderen met activiteiten voor de hele familie. Dit familiepark is gelegen in Rotterdam en biedt plezier voor jong en oud. Ga op schattenjacht waarbij je met behulp van een GPS-apparaat ga jij met je vrienden op zoek naar een bijzondere schat die verstopt ligt ergens in het park. Daarna lekker spelen, klimmen en klauteren in de Speelwijck en je hebt een actief dagje uit voor het hele gezin.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg