Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Zeeland
 


Familiepretpark Mini Mundi
Familiepretpark Mini MundiBeleef het attractiepark, met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express. Geniet van de indoor speeltuin, in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Jong en oud spelen veilig, terwijl de ouders op korte afstand toezicht houden.
 
Piratenpark Het Arsenaal
Piratenpark Het ArsenaalSta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af.
Kruip in de huid van een echte piraat. In de nieuwe Piraten Missie ervaren de kinderen wat een piraat allemaal moet trotseren! Een spannende missie moet worden volbracht. Als volleerde piraten komen de kinderen tevoorschijn uit de spectaculaire piratenwereld!
 
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje JansKom voor een dagje weg met kinderen naar Zeeland. Hier kan je een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg