Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Utrecht
 


Attractiepark Kidzcity Utrecht
Attractiepark KidzcityBij Kidzcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je maar kan verzinnen. Dit indoor pretpark is uitermate geschikt voor een onvergetelijk dagje weg met kinderen. Klimmen, glijden, spelen of kruipen. Het is allemaal mogelijk bij Kidzcity in Utrecht. Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen een oogje in het zeil houden vanuit het gezellige restaurant of op de vele comfortabele zithoekjes.
 
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark AmersfoortTijdens een dagje uit met kinderen kan je in dierenpark Amersfoort van meer dan 120 diersoorten genieten. Naast de vele echte dieren kan je in het Dinobos ruim 70 levensgrote dinosaurussen bewonderen, die af en toe wel heel erg echt lijken! Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.
 
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands DierenparkIn Ouwehands Dierenpark leven bijzondere diersoorten in ruime, natuurlijke verblijven. Ouwehands Dierenpark heeft een aantal bijzondere verblijven, waardoor u de dieren van heel dichtbij kunt ervaren. Bij ‘Neus aan Neus’, het unieke ijsberenverblijf, wordt u alleen door een glaswand gescheiden van onze ijsberen. En bij ‘Apen op Stelten’ loopt u zomaar onder slingerende orang oetans door. In al onze projecten leren kinderen spelenderwijs over Het Dierenrijk.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg