Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Overijssel
 


Attractiepark Slagharen
Attractiepark SlagharenDit pretpark is geheel in de sfeer van het wilde westen en is een perfect locatie voor een kinderthemafeestje. Geniet van de 43 geweldige attracties die dit park te bieden heeft. Ervaar een spetterend kinderfeestje met het grote wildwaterbaan avontuur of bezoek één van de vele live shows voor een onvergetelijk uitje met kinderen. Als je echt de kriebels in je buik wilt voelen stap je daarna met je vriendjes in de Looping Star of de Enterprice om echte G-krachten te ervaren.
 
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark HellendoornHet leukste pretpark voor een dagje weg met kinderen. Dit attractiepark in Overijssel veranderd een dagje weg in een spannend avontuur! Met meer dan 30 attracties zoals de bekende achtbaan 'Tornado' en de wildwaterval en de spectaculaire stuntshow 'Excalibur' met ridders te paard in zwaardgevechten heeft dit park alles dat je nodig hebt voor een spectaculair dagje uit. Kijk op de website voor meer informatie en een overzicht van alle attracties en shows.
 
Familiepretpark De Waarbeek
De WaarbeekOp een steenworp afstand van Hengelo en Enschede, ligt midden in het Twentse "Familiepark De Waarbeek". Dit nostalgische familiepretpark is ouderwets gezellig en uitermate geschikt voor een geweldig dagje uit met kinderen. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven kinderen met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit! Toiletgebruik is op het park is gratis en er is altijd voldoende parkeergelegenheid.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg