Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Noord Holland
 


Speelpark Oud Valkeveen
Speelpark Oud ValkeveenKom eens langs voor een dagje weg met kinderen in Speelpark
Oud Valkeveen. Dit park is gelegen in een mooi natuurgebied midden in de bossen tussen Huizen en Naarden. Met meer dan 75 jaar ervaring is dit het een speelparadijs voor kinderen die van glijden, klimmen en klauteren houden. Ieder jaar weer wordt dit speelpark door grote aantallen kinderen bezocht die zich hier kunnen amuseren in een fijne, beschermde, kindvriendelijke, ruimtelijke omgeving.
 
Linnaeushof Bennebroek
LinnaeushoffDe grote variƫteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor een leuk dagje weg voor klein en groot. Zo is er een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden op de vele schommel, draai- en klimtoestellen. Naast een grote zandspeelplaats met zandgravers en kiepkarren is er ook een educatief verkeersdorp met kinderfietsjes en een luchtkussen in de vorm van een echt kasteel. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen.
 
Sprookjeswonderland Enkhuizen
SprookjeswonderlandPuur genieten voor jong en oud tijdens een dagje weg met kinderen in Noord Holland. Gluur binnen bij de huisjes van het Kabouterdorp, overal zie je een ander tafereel. Kabouter 'Dorus' speelt op een fluit voor de paddenstoelen, ze dansen van plezier. De bakker rolt z'n deeg en dokter 'Struikelbaard' houdt juist spreekuur. De kabouters storen zich niet aan bezoek, integendeel, ieder zingt een vrolijk lied.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg