Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Noord Brabant
 


De Efteling
De EftelingBen jij op zoek naar het ideale gezinsuitje of ander dagje weg met kinderen? Dan ben je bij de Efteling op de goede plaats!
Je kan een gezellig dagje uit plannen waarbij de lunch en/of diner al geregeld is. Dit bekende attractiepark biedt sprookjesachtige familiearrangementen aan waarbij je niet in de rijen hoeft te wachten!
Speciaal voor gezinsuitjes, schoolreisjes en familie-uitjes zijn sfeervolle arrangementen op maat gemaakt, met gratis toegang tot alle attracties en shows van het Efteling Park.
 
Speelland Beekse Bergen
Speelland Beekse BergenTeen dagje weg met kinderen naar speelland Beekse Bergen? Dat betekent klimmen, glijden, springen en vooral veel lol maken. In dit speel en strandpark dat is gelegen tussen het bekende Safaripark en het vakantiepark kunnen kids naar hartenlust spelen. Eenmaal binnen is de entree tot bijna alle attracties inbegrepen. Of de stoerste kids nou willen racen op het circuit of de golven willen trotseren in de Wave Rider, het kan allemaal in Speelland Beekse Bergen!
 
BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird Park HemelrijkHet geeft niet wat voor weer het is, bij BillyBird Park Hemelrijk in het Noord Brabantse Volkel heb je dankzij de handige combinatie van indoor- en outdoorattracties gegarandeerd veel speelplezier.
Of het nu gaat om een dagje uit met kinderen, een familiedag, kinderfeestje, of schoolreisje, bij Hemelrijk kan iedereen zich het hele jaar door prima vermaken! Het park bestaat uit een groot strandbad met daaromheen de twee gethematiseerde binnenspeeltuinen, Zeeroversland en de Kinderkermis, een supersnelle achtbaan, een uitgestrekt survivalgebied, verkeersspeeltuin, poppentheater, Splash en nog veel meer.
 
Familiepark Aquabest
Familiepark AquabestBij Familiepark Aquabest vind je de leukste en spannende speelattracties, binnen en buiten! Het buiten speelpark is geopend van april t/m oktober. Kom je eens bij ons langs om een dagje te spelen? Of heb je liever nog meer avontuur? Kies dan tijdens jouw dagje weg met kinderen voor een speciaal arrangement, zoals
het kinderfeest arrangement om een verjaardag te vieren of het super spannende Laserstorm arrangement.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg