Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Limburg
 


Pretpark De Valkenier
Pretpark De ValkenierPretpark de Valkenier is een gezellig familiepark voor een dagje weg met kinderen. Familie uitjes, gezinsuitjes, schoolreisjes, kinderfeestjes, iedereen beleeft hier veel plezier. Het grote aantal attracties zijn allemaal kindvriendelijk. Daarmee zorgen we ervoor dat iedereen lekker kan spelen, draaien en zweven en zich op deze dag helemaal kan uitleven. Als het weer even niet meezit is er ook nog genoeg te doen want dit attractiepark biedt ook genoeg binnenpret om uren mee zoet te zijn.
 
Toverland
Attractiepark ToverlandDit attractiepark is het gehele jaar geopend. Dit is mogelijk door het unieke samenspel van binnen- en buitenattracties. Toverland heeft een groots binnengedeelte met vele spannende attracties, zoals een indoorachtbaan, zweefmolen en het Toverhuis. Met mooi weer is er ook genoeg te beleven in het buitengedeelte! Wordt een echt motorcoureur in motorachtbaan Boosterbike, zweef heen en weer in schommelschip Scorpios of geniet van Troy, de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. In attractiepark Toverland heb je in ieder geval een betoverend dagje weg!
 
AGoGo Valkenburg
AGoGo ValkenburgAGoGo is de ideale plaats om een leuk dagje uit te organiseren voor een kinderfeest, verjaardagsfeest, familie-uitje, schoolreisje of gewoon een gezellig dagje uit. Deze locatie biedt een aantal standaardarrangementen. Als deze niet helemaal aan jouw wensen voldoen, kan je altijd even contact opnemen. Er wordt dan een speciaal uitje met activiteiten en evenementen voor jouw op maat gemaakt!
 
MiniHaven Schutterspark
MiniHaven SchuttersparkIn attractiepark MiniHaven Schutterspark in Brunssum ben je voor een dagje kapitein van je eigen schip. Je kunt kiezen uit allerlei schepen als een cool cruiseschip, een stoere sleepboot of een echte vissersboot! Wat voor schip je ook kiest, je zit altijd zelf achter het roer. Je kunt de hele dag dus zelf varen in onze haven met echte havenmeesters. Als het donker is wordt het helemaal avontuurlijk en sfeervol. Met de lichtschepen en vuurtorens kijk je echt je ogen uit!


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg