Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Groningen
 


Familiepretpark Nienoord in Groningen
Familiepark NienoordHet Familiepark Nienoord is een gezellig pretpark met een grote kindvriendelijke speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoor exposities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie. Een ritje op een paard, tractor of scooter, met een huifkar een rondrit over het Landgoed of vanuit een helikopter het park bekijken..... het kan allemaal op Familiepark Nienoord. In de overdekte speelhal is een van de grootste apenkooien van Noord-Nederland met maar liefst vier verdiepingen, dus veel klauterplezier voor iedereen.
 
Wonderwereld in ter Apel
WonderwereldWonderwereld in Ter Apel is een gezellige mogelijkheid voor een heel bijzonder uitstapje of een dagje weg. In dit Park wordt het leerzame en het speelplezier op een goede wijze gecombineerd zodat
de kinderen er ook nog wat van opsteken. Wonderwereld is bijzonder geschikt voor een dagje weg met kinderen zoals een gezinsuitje, familiedag, kinderfeestje of schoolreisje. Dit unieke park is van mei tot en met oktober geopend voor onbeperkt speelplezier.
 
Zeehondencrèche Lenie 't Hart in Pieterburen
Zeehondencreche Lenie 't HartEen dagje uit naar de Zeehondencrèche in Pieterburen is uitermate geschikt en interessant voor een dagje weg met kinderen van iedere leeftijdscategorie. Hier kan je namelijk in het echt zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche er allemaal aan doet om de situatie van deze prachtige dieren te verbeteren.
Speciaal voor de kids zijn er diverse educatieve activiteiten. Er is een speelhoek met leuke spelletjes en voor de kleinsten een binnenzandbak. Je kunt ook meedoen met een spannende speurtocht en in alle schoolvakanties worden dagelijks speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Kortom, hier kan je een hele dag plezier hebben met een goedkoop dagje weg in Groningen.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg