Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Gelderland
 


Dolfinarium Harderwijk
Dolfinaruim HarderwijkIn de allernieuwste show met mooie lichteffecten van Nederland, nemen Spetter en zijn vriendjes het op tegen de slechteriken van de zee. In de grote onderwaterwereld wordt de vriendschap van de dolfijnen flink getest. Zal het Spetter lukken om zijn droom uit te
laten komen? En zijn de vriendjes de waterheks ├ęcht te slim af? Nu te zien in het Spetter Theater van het Dolfinarium. Een show vol met blacklight en special effects, zorgt voor een spannende, grappige en ontroerende show voor het hele gezin!
 
Familiepretpark Koningin Juliana Toren
Koningin JulianatorenFamiliepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is een vermakelijk pretpark voor gezinsuitjes, familie uitjes, schoolreisjes
en kinderfeestjes met kinderen tot en met 12 jaar samen het leukste dagje weg met kinderen beleven! Met de meer dan 60 geweldige attracties zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Verder kan er ook gedanst en gezongen worden tijdens de vrolijke shows van Jul de Muis en clown Julius.
 
Amusementspark Tivoli
Amusementspark TivoliAmusementspark Tivoli in Berg en Dal is het leukste pretpark voor kinderen. Met de vele attracties is dit park uitstekend geschikt voor een gezinsuitje, familiedag of kinderverjaardag. Alle attracties zijn kindvriendelijk zodat kinderen er van alle leeftijden er zonder begeleiding in kunnen. Genieten in de achtbaan voor de echte waaghalzen, achter je vriendjes aan zweven in de zweefmolen, botsen tegen je ouders aan in de botsauto's of geniet van de vele andere mogelijkheden die dit park in Gelderland te bieden heeft.
 
De Spelerij - De Uitvinderij
De Spelerij en De UitvinderijIn het bos bij Dieren ligt De Spelerij en De Uitvinderij, de wonderlijkste plek van Nederland . In dit park kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken. Maar ook voor volwassenen valt er heel wat te ontdekken. Het is een creatieve plek voor jong en oud. De Spelerij is een werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte tegelijk. De speelobjecten in het park zijn kunstwerken. In De Uitvinderij kunnen kinderen zelf objecten en kunstwerken maken.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg