Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Friesland
 


Sybrandy's speelpark
Sybrandys SpeelparkSybrandy’s Speelpark is van oorsprong een vogelpark dat nu is uitgegroeid tot het grootste attractiepark van Friesland.
Kies uit de vele attracties zoals de nieuwe overdekte speeljungle, een grote tuimelberg, een automatische kabelbaan of lekker racen op de twee trapskelterbanen. In dit speelpark kunnen kinderen van 3 tot en met 13 uitstekend terecht en is zeer geschikt voor gezinsuitjes, kinderfeestjes en familiefeesten.
 
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen ZatheEen dagje uit met kinderen in pretpark Duinen Zathe is een leuk uitje dat garant staat voor een amusant dagje weg in Appelscha, Friesland. Jong en oud kan hier onbeperkt genieten van alle attracties. Elke dag is er een optreden van zingende piraat Anthony op zijn piratenschip. Hij zingt mooie zeeliederen maar kan ook erg veel liedjes hier van vaste wal. Kom gezellig mee deinen en zingen met Anthony!
 
Speel- en doe park Aeolus
Speel en doe park AeolusAeolus is een avontuurlijk ontdekkingscentrum waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en er is heel veel om te ontdekken. Ook voor de volwassenen is het ontdekkingscentrum een leuke ervaring!

Niet alleen binnen is er veel ruimte, ook op het buitenspeelterrein vind je leuke attracties zoals: een levensgrote Mig-21, een Brandaris klimtoren een bungeetrampoline en nog vele andere leuke dingen. Natuurlijk mag springen op een van de vele andere trampolines hierbij niet ontbreken! Mooi of slecht weer, bij Aeolus is gigantisch veel te doen.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg