Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Flevoland
 


Walibi Holland
Walibi FlevolandAttractiepark Walibi biedt veel spanning en avontuur voor een dagje weg met kinderen. In dit park wordt elk kinderfeestje, gezinsuitje of familiedag een vermakelijke belevenis. Voor iedere leeftijd is er genoeg te beleven. Voor de kleintjes zijn er vele attracties die niet te snel of te hoog gaan zoals de Rattle Snake achtbaan, de Space Kids
waarbij het allemaal wat rustiger gaat dan de Space Shot en de Kids Playground.

Voor de mensen die meer spanning aandurven is er ook genoeg te doen door allerlei attracties die wel erg hoog, snel en over de kop gaan. El Condor neemt je mee in haar klauwen voor een duizelingwekkende vlucht. Goliath de snelste, hoogste, langste en steilste achtbaan van de Benelux. De Spaceshot maakt je tot een echte astronaut. 3,2,1... daar ga je de ruimte in. Durf jij het aan?

Na een dag vol met actie en speelplezier in het park kan je er ook voor kiezen om bij Walibi te overnachten. De vakantiehuisjes liggen naast het pretpark in een mooie bosrijke omgeving dichtbij de Veluwe, met veel wandel- en fietsroutes. Op loopafstand tref je bovendien het strand van het Veluwemeer aan. Zwemmen, surfen, zeilen, waterskiƫn, vissen of gewoon heerlijk luieren, het kan er allemaal.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg