Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Attractieparken


 
Attractieparken in Drenthe
 


Verkeerspark Assen
Verkeerspark AssenGeniet van een gezellig dagje weg met kinderen in Verkeerspark Assen! Dit attractiepark is uitermate geschikt om kinderen en ouders een hele dag te vermaken. Naast het trapautocircuit zijn er nog vele andere spannende attracties zoals de vaarlagune, de junior kartbaan, het speelkasteel, een 5 meter hoge monorail, jeeps en een echte dieseltrein. Met zoveel activiteiten is er voor de volwassenen ook genoeg te doen!
 
Planetron Cinedome
Planetron CinedomeVoor een educatief dagje weg met kinderen is er in Dwingeloo, bij het Nationaal Park Dwingelderveld het Planetron Cinedome. Dit bijzondere gebouw heeft een groots ruimtetheater met een enorm beeldscherm. Met de rondom filmvoorstellingen krijg je de indruk
dat je zelf door de ruimte reist. Door de film op het enorme beeldscherm samen met de overweldigende muziek waan je jezelf op reis naar andere werelden!
 
Attractiepak Sprookjeshof Zuidlaren
Attractiepark SprookjeshofEen dagje weg met kinderen vol spanning en plezier? Kom dan naar het attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren, een leuk dagje uit voor jong en oud. Hier kan je het hele jaar door in de buitenlucht en overdekt spelen. Het is dus niet belangrijk of het op deze dag mooi of slecht weer is. Eindeloos speelplezier in buitenspeeltuin, het overdekte kabouter klauter kasteel, sprookjespark en kinderboerderij. Als je daarna nog even wilt ontspannen is er ook nog de mogelijkheid om een rondvaart te maken over het Zuidlaardermeer.
 
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor AttractieparkErvaar het magische indoor attractiepark Plopsa in Coevorden en ontmoet jouw tv helden! Slinger heen en weer op de mysterieuze Anubis attractie, zweven met K3 boven het park in de ouderwetse zweefmolen, leef je uit in de piratenachtbaan en daarna nog in de
vele andere attracties. Met de regen hoef je geen rekening te houden want ook met slecht weer kan je hier een zeer vermakelijk dagje weg met kinderen in Drenthe beleven.


Kijk hier voor meer attractieparken in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg