Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Zuid Holland
 


Uit met kind in Zuid Holland
Uit met kindUit met kind.nl is een handige site voor vermakelijke uitstapjes met kinderen. Spannende uitjes en avontuur voor een geslaagd kinderuitje, verjaardagsfeestje, of ander kinderfeestje.
Bekijk hier diverse tips, handige ideeen en activiteiten voor een leuk dagje weg in Zuid Holland en kies een geschikt kinderpartijtje, familie-uitje of kinderuitje.
 
Dagje weg met kinderen in Zuid Holland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar leuke uitjes voor een dagje weg met kinderen in Zuid Holland? Kijk dan hier voor diverse gezellige workshops, evenementen en activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes, kinderuitjes en verjaardagsfeestjes of gewoon een dagje uit. Bij ons staat het plezier van de kinderen natuurlijk voorop, maar de ouders worden zeker niet vergeten! Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, hier vindt je vermakelijke binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud om een dag vol activiteiten en plezier te beleven. 
 
Railz Miniworld Rotterdam
Railz MiniworldKom en beleef onze miniatuurwereld! Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van ruim 500m² miniatuurwereld met herkenbare Nederlandse landschappen, die je fantasie prikkelen. Er is van alles te zien en te beleven! Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van ons "Rotterdam in miniatuur", inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Je kijkt je ogen uit!
 
Corpus Experience Oegstgeest
Corpus ExperienceOrganiseer eens iets speciaals en kom met je hele familie naar CORPUS 'reis door de mens'. We ontvangen jullie in ons restaurant op de zevende verdieping. Hier krijgen de kinderen allemaal een CORPUS rugtas met daarin een pakje appelsap, een Hero in B'tween, een CORPUS speurtocht en een CORPUS pen. Daarna maken jullie de 'reis door de mens'. Na afloop van de reis kunnen jullie vervolgens het interactieve deel van CORPUS bezoeken waar je allemaal leuke testjes en spelletjes kunt doen. Ook kun je samen de speurtocht maken.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg