Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Utrecht
 


Kinderfeest activiteiten en uitjes
Kinderfeest en uitjesEen gezellig dagje weg met kinderen. Wij bieden een breed aanbod van activiteiten voor een onvergetelijke belevenis om niet snel te vergeten! Workshops, spelletjes, zwembaden, speurtochten en nog veel meer. De perfecte locatie om een kinderfeestje, familie-uitje of kinderuitje in Utrecht te organiseren. Hier vindt u alles op het gebied van leuke activiteiten voor een geslaagd dagje uit of kinderverjaardag. 
 
Activiteiten Utrecht
Activiteiten UtrechtOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Utrecht? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Recreatiepark het Rosarium Doorn
Recreatiepark het RosariumRecreatiepark Het Rosarium (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn gewoond heeft. Veel van de coniferen en rododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door 's keizers handen geplant! In deze fraaie keizerlijke natuur vindt U een van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder is er een jeu de boulesbaan, trampolines, een trapskelterbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud. Kleine speeltuin (gratis), met: schommels, speeltoren met klimnet en wipwap.
 
Kasteel de Haar
Kasteel de HaarKasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Bezoek het kasteel onder begeleiding van een deskundige gids en leer alles over de wereld van weelde waarin de baronale familie leeft. Maak een stevige wandeling door het uitgestrekte Engelse landschapspark en ontdek met de audio tour de meest bijzondere plekken. Het hele jaar door worden er veel extra activiteiten georganiseerd zoals concerten, grote fairs, kinderactiviteiten en theater.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg