Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Overijssel
 


Kinderactiviteiten en gezinsuitjes
Kinderactiviteiten OverijsselBen je hard op zoek naar sportieve en leuke kinderactiviteiten? Kijk hier dan even verder en vindt diverse activiteiten voor kinderen in Overijssel. Kies uit één van de locaties waar van alles voor kinderen en ouders georganiseerd wordt voor een gezellig dagje weg met kinderen. Je kunt bij ons ook uitstekend terecht voor leuke activiteiten en spelletjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje thuis. Kijk, vergelijk en kies uit de leukste kinderactiviteiten van Overijssel.
 
Uitjes met kinderen
Uitjes met kinderenKinderen houden ervan om hun energie kwijt te raken bij leuke activiteiten. Omdat ieder kind weer andere interesses heeft is het soms lastig om de juiste activiteit te vinden voor een gezellig dagje weg. Gelukkig kunnen wij een handje helpen om de juiste keuze te maken. Wil je een creatief uitje met schilderen en knutselen, een leerzaam uitje naar een museum of liever klimmen, glijden en klauteren? Kijk hier verder wat de mogelijkheden zijn voor een amusant dagje weg met kinderen in Overijssel. 
 
Preston Palace Almelo
Preston PalaceEen uniek overdekt attractiepark in Preston Palace! U gelooft uw ogen niet, dat moet u gezien hebben! Met zeven weergaloze attracties in een prachtig Twents decor. Ervaar de snelheid, de dynamiek, de vrije val... Geniet van de sfeer en verleg uw grenzen! Spectaculair! Weer of geen weer, bij Preston Palace kunt u elke dag naar de kermis! De indoor kermis is dagelijks geopend.
 
Expeditie Ecodrome Zwolle
Expeditie EcodromeAlle avonturiers opgelet! In Expeditie Ecodrome Zwolle wacht een dag vol ontdekkingen. Tijdens de expeditie is er vertier voor jong en oud(er), ideaal voor een gezinsuitje of familiefeest. Peddel maar eens door het moeras of duik onder in de monstertunnel vol hongerige piranha's. In dit park stap je van het ene avontuur in het andere! Zet je kompas dus richting Zwolle!


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg