Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Noord Holland
 


Dagje weg met kinderen in Noord Holland
Dagje weg met kinderenOp zoek naar leuke uitjes voor een dagje weg met kinderen in Noord Holland? Kijk dan hier voor diverse gezellige workshops, evenementen en activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes, kinderuitjes en verjaardagsfeestjes of gewoon een dagje uit. Bij ons staat het plezier van de kinderen natuurlijk voorop, maar de ouders worden zeker niet vergeten! Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, hier vindt je vermakelijke binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud om een dag vol activiteiten en plezier te beleven.
 
Uit met kind in Noord Holland
Uit met kindUit met kind.nl is een handige site voor vermakelijke uitstapjes met kinderen. Spannende uitjes en avontuur voor een geslaagd kinderuitje, verjaardagsfeestje, of ander kinderfeestje.
Bekijk hier diverse tips, handige ideeen en activiteiten voor een leuk dagje weg in Noord Holland en kies een geschikt kinderpartijtje, familie-uitje of kinderuitje.
 
Muiderslot speurtochten
Muiderslot speurtochtenMet een boekje in je hand beklim je de Westertoren met 83 treden! Dit is het begin van de Ridderroute. Of steek het slotplein over naar de Torenroute. Daar kun je ook beginnen. In de Torenroute ligt de nadruk op de verdediging van het kasteel. Van 1 april tot 1 november is de valkenier op het toernooiveld en zijn ook de tuinen erg leuk om te bekijken. Plak de stickertjes en haal je stempels dan word je in de Jachtkamer tot Ridder geslagen.
Het Tropentheater Amsterdam
Het TropentheaterHet Tropentheater is hèt podium voor concerten, dansvoorstellingen, jeugdtheater en films uit alle niet-westerse landen en de randen van Europa. Je kunt hier alvast in de stemming komen voor uw verre reis, of nog even nagenieten. Het Tropentheater brengt de hele wereld bij jouw om de hoek! Op onze website vindt je gemakkelijk het dagje weg met kinderen dat u zoekt. Er is beslist iets van uw gading bij.
Nemo Science Center Amsterdam
Nemo Science CenterScience Center NEMO is leuk voor alle leeftijden. Voor jong en oud is er genoeg te doen! Bij de meeste tentoonstellingen helpt het wel als je al zelf kunt lezen. Maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen die de teksten voor je uitlegt. Net zo gezellig! NEMO heeft vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekdingen, waar je je de hele dag kunt vermaken. Waarschijnlijk is er zelfs te veel om in een dag te doen. Reden genoeg dus om nog een keertje terug te komen!


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg