Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Noord Brabant
 


Kinderfeest activiteiten en uitjes
Kinderfeest en uitjesEen gezellig dagje weg met kinderen. Wij bieden een breed aanbod van activiteiten voor een onvergetelijke belevenis om niet snel te vergeten! Workshops, spelletjes, zwembaden, speurtochten en nog veel meer. De perfecte locatie om een kinderfeestje, familie-uitje of kinderuitje in Brabant te organiseren. Hier vindt u alles op het gebied van leuke activiteiten voor een geslaagd dagje uit of kinderverjaardag. 
 
Dagje weg met kinderen in Brabant
Dagje weg met kinderenOp zoek naar leuke uitjes voor een dagje weg met kinderen in Noord Brabant? Kijk dan hier voor diverse gezellige workshops, evenementen en activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes, kinderuitjes en verjaardagsfeestjes of gewoon een dagje uit. Bij ons staat het plezier van de kinderen natuurlijk voorop, maar de ouders worden zeker niet vergeten! Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, hier vindt je vermakelijke binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud om een dag vol activiteiten en plezier te beleven.
 
Skidome Brabant
Skidome BrabantOrganiseer een sportief dagje weg met kin deren in Skidome Brabant! Geniet van 2 rode pistes, Europa `s eerste permanente slee- en tubebaan, IceKartbaan met elektrische karts, GlowGolf, een gethematiseerd bowlingbaan en een nieuw skicafé met 300 zitplaatsen. Sneeuwattractiepark Skidôme is dus zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Sneeuwattractiepark Skidôme voor het gezelligste dagje uit met kinderen. Ook onze familie arrangementen zijn enorm in trek!
 
Het Milieu Educatie Centrum Eindhoven
Milieu EducatieBij de MEC-Ontdekplek met gratis toegang maken kinderen op een speelse manier kennis met de natuur in Genneper Parken. Kinderen kunnen door mollengangen kruipen, ontdekken hoe dieren zich verstoppen, zich verwonderen aan het molenrad dat aan het water ligt en bijzondere kleuren met licht maken. Hiervoor is speciaal een speurtocht (€ 2,50) met vragen en opdrachten gemaakt zodat ze meer kennis en beleving ervaren. Het doel is om kinderen meer te stimuleren om naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg