Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Limburg
 


Activiteiten Limburg
Activiteiten LimburgOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen in Limburg? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Kinderactiviteiten en gezinsuitjes
Kinderactiviteiten LimburgBen je hard op zoek naar sportieve en leuke kinderactiviteiten? Kijk hier dan even verder en vindt diverse activiteiten voor kinderen in Limburg. Kies uit één van de locaties waar van alles voor kinderen en ouders georganiseerd wordt voor een gezellig dagje weg met kinderen. Je kunt bij ons ook uitstekend terecht voor leuke activiteiten en spelletjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje thuis. Kijk, vergelijk en kies uit de leukste kinderactiviteiten van Limburg.
 
Speelpark Klein Zwitserland
Speelpark Klein ZwitserlandHet Avonturenbos van Speelpark Klein Zwitserland is het stoerste en spannendste bos van Limburg. In dit bos gaat de natuur zijn gang en daarom kun je er dus ook omgevallen bomen en afgewaaide takken vinden. Deze laten wij namelijk gewoon liggen zodat de dieren in het bos er kunnen schuilen of een nest in bouwen. Jij kunt heerlijk spelen in dit spannende Natuurspeelbos.
 
Toverland
Attractiepark ToverlandDit attractiepark is het gehele jaar geopend. Dit is mogelijk door het unieke samenspel van binnen- en buitenattracties. Toverland heeft een groots binnengedeelte met vele spannende attracties, zoals een indoorachtbaan, zweefmolen en het Toverhuis. Met mooi weer is er ook genoeg te beleven in het buitengedeelte! Wordt een echt motorcoureur in motorachtbaan Boosterbike, zweef heen en weer in schommelschip Scorpios of geniet van Troy, de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. In attractiepark Toverland heb je in ieder geval een betoverend dagje weg!


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg