Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Groningen
 


Uitjes met kinderen
Uitjes met kinderenKinderen houden ervan om hun energie kwijt te raken bij leuke activiteiten. Omdat ieder kind weer andere interesses heeft is het soms lastig om de juiste activiteit te vinden voor een gezellig dagje weg. Gelukkig kunnen wij een handje helpen om de juiste keuze te maken. Wil je een creatief uitje met schilderen en knutselen, een leerzaam uitje naar een museum of liever klimmen, glijden en klauteren? Kijk hier verder wat de mogelijkheden zijn voor een amusant dagje weg met kinderen in Groningen.
 
Uit met kind in Groningen
Uit met kindUit met kind.nl is een handige site voor vermakelijke uitstapjes met kinderen. Spannende uitjes en avontuur voor een geslaagd kinderuitje, verjaardagsfeestje, of ander kinderfeestje.
Bekijk hier diverse tips, handige ideeen en activiteiten voor een leuk dagje weg in Groningen en kies een geschikt kinderpartijtje, familie-uitje of kinderuitje.
 
Pitch & Putt Golf Groningen
Pitch & Putt GolfPitch & Putt Golf Groningen ligt in het recreatiegebied Kardinge, bij de stad Groningen. De professioneel aangelegde baan is een uitdaging zowel voor jong en oud, en golfers als niet-golfers. De 18 holes zijn ruim van opzet en voorzien van bunkers, vijvers, rough en greens. Je ervaart hier de rust van de natuur, terwijl het stadscentrum op een steenworp afstand ligt... een unieke combinatie!
 
Maisdoolhof en bloemenboerderij
MaisdoolhofOp een terrein van 3ha is een Maïsdoolhof aangelegd. het bestaat ieder jaar uit een ander thema. Alle kinderen die het doolhof ingaan krijgen na binnenkomst een formulier mee.
In het doolhof zijn verschillende opdrachten verstopt die uitgevoerd moeten worden. Als ze die allemaal hebben gevonden krijgen ze het bloemenboerderij maïsdiploma uitgereikt.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg