Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Gelderland
 


Kinderactiviteiten en gezinsuitjes
Kinderactiviteiten GelderlandBen je hard op zoek naar sportieve en leuke kinderactiviteiten? Kijk hier dan even verder en vindt diverse activiteiten voor kinderen in Gelderland. Kies uit één van de locaties waar van alles voor kinderen en ouders georganiseerd wordt voor een gezellig dagje weg met kinderen. Je kunt bij ons ook uitstekend terecht voor leuke activiteiten en spelletjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje thuis. Kijk, vergelijk en kies uit de leukste kinderactiviteiten van Gelderland.
 
Kinderfeest activiteiten en uitjes
Kinderfeest en uitjesEen gezellig dagje weg met kinderen. Wij bieden een breed aanbod van activiteiten voor een onvergetelijke belevenis om niet snel te vergeten! Workshops, spelletjes, zwembaden, speurtochten en nog veel meer. De perfecte locatie om een kinderfeestje, familie-uitje of kinderuitje in Gelderland te organiseren. Hier vindt u alles op het gebied van leuke activiteiten voor een geslaagd dagje uit of kinderverjaardag. 
 
Nederlands Watermuseum
Museum activiteitenHet Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van zoet water. Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tochtje kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, waterproefjes kunt uitvoeren, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland
en de rest van de wereld.
 
Schateiland Zeumeren
Schateiland ZeumerenSchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, springen en glijden, schieten met kanonnen, bootjes besturen en nog veel meer.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg