Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Friesland
 


Activiteiten Friesland
Activiteiten FrieslandOp zoek naar een leuk dagje uit met kinderen? Doe dan de TV uit, verstop de spelcomputer achter slot en grendel en beleef een geweldige tijd met één van de vele kinderuitjes. Het maakt niet uit of het buiten mooi of slecht weer is, of wat de leeftijd is van de kinderen waarvoor je een uitje zoekt. Kijk hier even rond en ontdek het grote aanbod van familie- en kindvriendelijke attractieparken, feestlocaties, workshops, sportieve activiteiten en vele andere uitjes voor een geslaagd dagje weg met kinderen.
 
Uit met kind in Friesland
Uit met kindUit met kind.nl is een handige site voor vermakelijke uitstapjes met kinderen. Spannende uitjes en avontuur voor een geslaagd kinderuitje, verjaardagsfeestje, of ander kinderfeestje.
Bekijk hier diverse tips, handige ideeen en activiteiten voor een leuk dagje weg en kies een geschikt kinderpartijtje, familie-uitje of kinderuitje.
 
Speelpark Sanjesfertier
Speelpark SanjesfertierSpeelpark Sanjesfertier is vanaf 1998 het grootste binnen en buitenspeelpark van Fryslân, voor kinderen van 2 - 12 jaar, waar je bij zon, regen en sneeuw, ja wat voor weer het ook is, altijd uren kunt spelen en je je nooit zult vervelen. Ideaal voor een verjaardagsfeestje of een gezinsuitje, maar ook voor een saaie dag, die dan omgetoverd wordt in een super leuke dag!
 
Flippies Pretpaleis
Flippies PretpaleisEen paradijs voor ieder kind! Flippies Pretpaleis is een indoor-speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Hier hebben ze alle ruimte om zich helemaal uit te leven: rondrennen, koprollen maken, tikkertje doen, verstoppertje spelen: alles kan én mag! In de verschillende ballenbaden kunnen de kinderen duiken, spartelen en zwemmen tussen de felgekleurde ballen en in de klimtoren kan (verantwoord) geklauterd worden.

Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg