Dagje weg met kinderen

Uitjes voor een leuke dag weg
HomePer regioAttractieparkCreatief uitjeActiviteitenSpeeltuinenMuseumDierentuinen

Kinderactiviteiten


 
Activiteiten voor een dagje weg in Drenthe
 


Dagje weg met kinderen in Drenthe
Dagje weg met kinderenOp zoek naar leuke uitjes voor een dagje weg met kinderen in Drenthe? Kijk dan hier voor diverse gezellige workshops, evenementen en activiteiten die geschikt zijn voor familie-uitjes, kinderuitjes en verjaardagsfeestjes of gewoon een dagje uit. Bij ons staat het plezier van de kinderen natuurlijk voorop, maar de ouders worden zeker niet vergeten! Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, hier vindt je vermakelijke binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud om een dag vol activiteiten en plezier te beleven.
 
Uitjes met kinderen
Uitjes met kinderenKinderen houden ervan om hun energie kwijt te raken bij leuke activiteiten. Omdat ieder kind weer andere interesses heeft is het soms lastig om de juiste activiteit te vinden voor een gezellig dagje weg. Gelukkig kunnen wij een handje helpen om de juiste keuze te maken. Wil je een creatief uitje met schilderen en knutselen, een leerzaam uitje naar een museum of liever klimmen, glijden en klauteren? Kijk hier verder wat de mogelijkheden zijn voor een amusant dagje weg met kinderen in Drenthe.
 
Activiteiten voor gezinsuitje in de Drentse natuur
Spannende activiteitenTijdens een gezins- of kinderuitje bij Taribush zijn er vele activiteiten georganiseerd op een bosrijke locatie midden in de natuur of in het buitengebied van Drenthe. Activiteiten worden afgewisseld met hapjes, drankjes en gezelligheid. Je kunt tijdens het gezinsuitje in de prachtige omgeving ongestoord uw gang gaan. We hebben ongeveer twintig gevarieerde groepsuitjes, maar je kan ook je eigen programma samenstellen aan de hand van verschillende activiteiten.


Kijk hier voor meer activiteiten in de rest van Nederland.
- Groningen
- Overijssel
- Noord Holland
- Zeeland
- Friesland
- Gelderland
- Zuid Holland
- Noord Brabant
- Drenthe
- Flevoland
- Utrecht
- Limburg